HABERLER

16.04.2014

FUTBOL

Futbolcularımıza Derbi Öncesi Moral Yemeği

Başkanımız Fikret Orman, Futbol Takımımız’a moral yemeği verdi.

Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, takımımıza hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi moral ve destek vermek için BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bulunan Fikret Orman Göleti’nde barbekü verdi.
 
Etkinlik sırasında BJK TV’ye gündeme dair açıklamalarda bulunan Başkanımız Fikret Orman şunları söyledi:
 
“Elektronik bilet hakkında yürürlüğe giren bir kanun var. Taraftar olayları nedeniyle mağdur olmuş bir kulübüz. Taraftarlarımız tepki gösteriyor ama bu kaçılacak bir durum değil. Maça gitmek isteyen taraftarlarımız bu kartlardan almak zorunda. Taraftarlarımızdan takımımız yalnız bırakmamalarını rica ediyorum. Fenerbahçe maçı için 5500 bilet satılmış. Bu rakam çok düşük.”
 
“Ligin sonuna geliyoruz. Kimse Beşiktaş’ın nezaketinden kendine bir avantaj çıkarmayı düşünmesin. Efendiliğimizi bozmuyoruz ama federasyonu gözden geçireceğiz. Kimse bizi öldüremez. Federasyonun karşısına bayrağı dikeriz. Hakem hataları hep bize denk geliyor. İki tane acemi hakemi deplasman maçlarımıza verdiler ve göz göre göre bize kıydılar. Sezon sonu bu işi komple gözden geçireceğiz. Bu yaşananların bize karşı yapılan bir operasyon olduğunu düşünüyorum.”
 
“Derbi maçların kendine has bir havası ve senaryosu vardır. Bu maçların favorisi olmaz. Sahada oyuncularımız çıkıp oynayacaklar. Hakemin maçın skoruna etki edecek bir hata yapmamasını temenni ediyorum.”
 
Teknik heyetimiz ile futbolcularımızın bulunduğu ve neşeli bir ortamda geçen yemekte Başkanımız Fikret Orman, sabah antrenmanında kısa süreli tartışma yaşayan Veli Kavlak ve Uğur Boral’ı barıştırdı.
 
Futbolcularımız Veli Kavlak ve Uğur Boral, basında çıkan kavga iddialarına barbekü esnasında BJK TV canlı yayına katılarak cevap verdiler.
 
Bir anlık sinirle ufak bir tartışma yaşadıklarını belirten Uğur Boral, “Antrenman yorgunluğu ve derbinin stresiyle biraz sinirlendim. Basında iddia edildiği gibi tekme tokat kavga ettiğimiz yok” diye konuştu.
 
Kavga iddialarını duyunca çok şaşırdığını dile getiren Veli Kavlak da “Antrenman esnasında ufak tefek şeyler olur. İnternette yazılanlara çok güldüm ve şaşırdım” dedi.