HABERLER

16.04.2014

GÜNCEL HABERLER

Kalde ile Sponsorluk Anlaşması

Kulübümüz ile Kalde firması arasında futbol takımımızın forma kol ve erkek basketbol takımımızın da forma sırt sponsorluğu için anlaşma yapıldı.

Feriye Lokantası’nda gerçekleşen imza törenine; Başkanımız Fikret Orman, İkinci Başkan ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Nur Çebi, BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörümüz Gökhan Sarı, Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, Kalde Yönetim Kurulu Başkanı Aksel Topalyan, Kalde Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Hakan Yılmaztaş ve Kalde firması adına Tolga Er katıldı.

Kalıcı değer sloganıyla Beşiktaş’ın da kalıcı değeri olmayı hedefleyen Kalde, Beşiktaşımız ile gerçekleştirdiği sponsorluk anlaşmasında ; Futbol A Takımı ‘’Forma Kol’’ ve Erkek Basketbol Takımı ‘’Forma Sırt’’ sponsoru oldu. Haziran 2014 – Haziran 2019 dönemini kapsayan anlaşmada Kalde, Futbol A Takımına 10 Milyon USD, Erkek Basketbol Takımına ise 1.550 Milyon USD ödeyecek.

Başkanımız Fikret Orman, toplantıda yaptığı açıklamada Kalde’nin Beşiktaş’a verdiği desteğin önemini vurgulayarak; ‘’Bugün imzaladığımız sponsorluk sözleşmesiyle Kalde ile iş birliğimizi 2019 yılına kadar uzattık. Sektöründe dünya markası olan Kalde, Beşiktaş’a verdiği destekle marka değerine bu yıl da önemli katkı sağlayacak. Bu işbirliğinin yenilenen içerikle tekrar hayata geçirmek bizi son derece mutlu etti. Bu sene Kalde isminin futbol takımımızın forma kol, basketbol takımımızın ise forma sırt bölümünde göreceğiz. Sponsorluk anlaşmamızın tüm Beşiktaş camiası ve Kalde için hayırlı olmasını ve her iki markaya da bol şans getirmesini diliyorum’’ dedi.

Kalde firması adına konuşan Tolga Er ise şunları söyledi:

‘’35 yılı aşkın tecrübesi ve 40’ın üzerinde ülkeye yaptığı ihracatla tesisat sektörünün lider markalarından biri olan Kalde, bildiğiniz gibi son iki yıldır bir dünya kulübü olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Futbol ve Erkek Basketbol takımlarına forma sponsoru oldu. Köklü tarihi, dünyada eşine az rastlanır taraftarı ve başarılarıyla Türk sporunun önemli değerlerinden biri olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve kurumumuz, bu sponsorluğu, birlikteliği gelecek zamanlara taşıma niyetiyle önümüzdeki yıllarda da sürdürme kararı aldı. Kalitenin günden güne yükseldiği sporumuzda Beşiktaş’ın hak ettiği başarıya ulaşabilmesi için Kalde olarak önümüzdeki sezon Futbol Takımına forma kol ve Erkek Basketbol Takımına forma sırt desteği vereceğiz. Ayrıca açılışını heyecanla beklediğimiz Vodafone Arena’nın gelecek yıllara ‘’Kalıcı Değer’’ olarak taşınması için gerekli tesisat sistemi desteğini de sağlıyoruz. Sayın BJK Başkanı Fikret Orman’a, Sayın BJK Yönetim Kuruluna ve bütün Beşiktaş camiasına teşekkür eder, BJK ve Kalde adına bir kez daha bu beraberliğin hayırlı uğurlu olmasını dileriz.’’