HABERLER

14.04.2014

BASKETBOL

Taraftarlarımızı Sevinçlerimize Ortak Olmaya Davet Ediyoruz

Erkek Voleybol Takımımız’ın Antrenörü Meftun Eren, final maçlarında taraftarlarımızı salona davet ettiklerini söyledi.

Birinci lige yükselme yolunda yarı final grubunu lider tamamlayarak adını finale yazdıran Erkek Voleybol Takımımız’da Antrenörümüz Meftun Eren final maçları öncesi internet sitemize açıklamalarda bulundu. İlk iki günkü maçlarını kazanarak rahatlamak istediklerini söyleyen deneyimli antrenör, şöyle konuştu;
 
Yarı Final Maçları Zor Geçti
“Yarı final maçları beklediğimiz gibi zor geçti. Biz istediğimiz sonucu alarak yarı final maçlarını tamamladık. Lige çıkması kesin gözüyle bakılan bir takımı devre dışı bıraktık. İkinci gün talihsiz bir mağlubiyet aldık. Üçüncü gün, maçı kazanan takım finallere adını yazdıracaktı. Bunu bilerek maça hazırlandık ve kazarak finallere kalmayı başardık.”
 
Ankara’ya İki Gün Önceden Gideceğiz
“İstanbul’a geldikten sonra takım olarak 2 gün dinlendik. Çalışmalarımız tekrar başladı ve devam ediyor. Final maçları için Ankara’ya 2 gün önceden gideceğiz ve orada hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Takımımızda bazı hafif sakatlıkları olan oyuncularımız var, onların tedavileri devam ediyor. Final maçları öncesi tüm oyuncularımız hazır durumda olacak.”
 
Herkesin Eşit Şansı Var
“Artık bu noktaya gelen rakiplerin hepsi iyi takımlar. Herkesin eşit şansı var. İlk günkü maç her zaman önemlidir. İlk gün kazanırsak, ikinci gün lige yükselme maçına çıkacağız. İnşallah ilk 2 gün kazanarak üçüncü gün maçına kafamız rahat çıkacağız. Buraya kadar geldik ve artık bu işi tamamlamak istiyoruz.”
 
Gelebilen Herkesi Maçlarımıza Bekliyoruz
“Yarı final maçları hafta içine geldiği için çok fazla tarafarımız salona gelemedi. Sadece üçüncü gün iyi bir taraftar grubu bize destek vermişti. Şimdi final maçlarının ilk günü hariç diğerleri haftasonu oynanacak. Taraftarlarımızın bizi bu maçlarda yalnız bırakmayacağını düşünüyorum. Gelebilen herkesi maçlarımıza bekliyoruz. Ankara’da ciddi bir taraftar topluluğumuz var ve onları bizim sevinçlerimize ortak olmaya davet ediyoruz.”