HABERLER

05.04.2014

FUTBOL

Futbolcularımızdan Galibiyet Değerlendirmesi

Olcay Şahan, İsmail Köybaşı ve Ramon Motta, Kayserispor galibiyetini değerlendirdi.

OLCAY ŞAHAN
 
“Maça iyi başlayamadık. Daha sonra açıldık özellikle ikinci yarıda pozisyonlar bulduk. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Önder Özen ve Slaven Bilic bana çok destek oldular. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Her maçımız final havasında geçiyor. Torku Konyaspor maçından da galip ayrılmak istiyoruz.”
 
İSMAİL KÖYBAŞI
 
“Onursal Başkanımız Süleyman Seba’nın doğum gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum. Üç puanı aldığımız için çok mutluyuz. Geçen haftaki mağlubiyeti telafi etmek için bugün kazanmalıydık. Savaştık ve sonuça galip ayrıldık. Uzun zamandır oynamıyordum. Sahaya çıkarken her zaman olduğu gibi yine heyecanlıydım. Sakatlık sürecimde bana destek olan annem ve aileme çok teşekkür ediyorum. Galibiyeti onlara armağan ediyorum. Önümüzdeki ilk iç saha maçında e-bilet sistemine geçeceğiz. Taraftarlarımızdan bu sisteme dahil olmalarını istiyorum.”
 
RAMON MOTTA
 
“Zor bir maç oldu. Rakibimiz üç haftadır galip geliyordu. İyi başlamadık maça kademeli olarak tempo artırdık. Son bölümde baskı kurdular ama galip geldik. Sol tarafta İsmail ile beraber oynadık. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Onursal Başkanımız Süleyman Seba’nın doğum gününü kutluyorum. Kendisinin bu kulübe büyük hizmetleri oldu. İnönü Stadı’nda ilk golü o attı, umarım seneye açılışa katılabilir. Böylesine büyük bir camianın parçası olmaktan gurur duyuyorum. Ben burada olmaktan mutluyum. Taraftarlarımızın beni sevdiğini düşünüyorum. Uzun yıllar burada oynamak istiyorum.”