HABERLER

01.04.2014

FUTBOL

KULÜBÜMÜZDE PASSOLİG KART BAŞVURU VE BASIM HİZMETİ BAŞLADI

Taraftarlarımızın Beşiktaş-Fenerbahçe derbi maçını izleyebilmeleri için kanuni bir zorunluluk olan PASSOLİG Kart almaları gerekmektedir... Derbi biletlerinizi bugünden itibaren PASSOLİG kartlarınıza yükleyebilirsiniz...

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE DERBİ MAÇINI İZLEMEK İÇİN PASSOLİG KART SAHİBİ OLMANIZ GEREKMEKTEDİR

Taraftarlarımız için, haftanın 7 günü 09:00 – 21:00 saatleri arasında BJK Plaza C Blok Kat:5’de PASSOLİG kart başvuru ve basım hizmeti verilmeye başlandı.

Taraftarlarımızın C Blok girişinde bulunan sıramatikten alacakları sıra numarasına göre işlemleri yapılacaktır.

PASSOLİG Kart’ınızı ister internetten, ister cep telefonundan www.passolig.com.tr’ye giriş yaparak kolayca alabilirsiniz. İnternet üzerinden kartınızı alabilmeniz için, başvuru formunu doldurup, fotoğrafınızı yükleyip, 25 TL vizeleme bedelini ödemeniz yeterli.

İnternet üzerinden başvuruda bulunan taraftarlarımız kartlarını BJK Plaza C Blok'taki merkezimizden alabilecektir.

PASSOLİG KART ALMAK İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Kart basım için taraftarların yanlarında TC Kimlik Numaralı Ehliyet veya Nüfus Cüzdanı ile güncel bir vesikalık fotoğraflarını getirmeleri gerekmektedir. Kimlik üzerindeki fotoğraf güncelse bu da kullanılabilecek.

BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE DERBİSİ BİLETLERİ 10 NİSAN'DA PASSOLİG KARTLARA YÜKLENECEK

Elektronik bilete geçilmesi ile birlikte kağıt bilet devrinin kapanacağını ve biletlerin bundan böyle PASSOLİG kartlarınıza yükleyeceğinizi tekrar hatırlatırız.

PASSOLİG kart sahibi taraftarlarımız Beşiktaş-Fenerbahçe derbi müsabakasının biletlerini 10 Nisan Perşembe saat 21.00'dan itibaren www.passo.com.tr sitesi üzerinden kartlarına yükleyebilecektir. Bu tarihten önce PASSOLİG kartınızı almak için başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbi maç bileti fiyatları şöyledir:

Kale Arkası 40,
Doğu Tribünü 80,
Batı Tribünü 120
VIP Tribün 240 TL

KOMBİNE KART SAHİPLERİ SEZON SONUNA KADAR KARTLARI İLE GİRİŞ YAPABİLECEKTİR...

2013-2014 sezonuna ait kombine kart sahibi taraftarlarımızın sezon sonuna kadar bu kartları ile giriş yapabilecektir. Ancak 2014-2015 sezonundaki müsabakaları izlemek için PASSOLİG kart sahibi olmaları gerekmektedir.

PASSOLİG KART VE BUNDAN SONRAKİ BİLET ALIMLARI İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ İÇEREN HABERİMİZ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

PASSOLİG KART İNTERNET SİTESİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

PASSOLİG KART BROŞÜRÜ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ