HABERLER

01.04.2014

VOLEYBOL

Kendimize Güveniyoruz ve Bu Gruptan Çıkabileceğimizi Düşünüyoruz

Erkek Voleybol Takımımız’ın Antrenörü Meftun Eren, play-off finallerine çıkacaklarını söyledi.

7-8-9 Nisan tarihlerinde Ankara’da play-off yarı final maçlarına çıkacak olan Erkek Voleybol Takımımız’da Antrenörümüz Meftun Eren, karşılaşmalar öncesi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Verimli bir lig dönemi geçirdiklerini söyleyen deneyimli antrenörümüz şöyle konuştu;
 
‘Zor Rakipler Bizi Bekliyor’
“Lig etabını tek mağlubiyetle, lider olarak olarak bitirdik. Bizim için verimli bir lig dönemi oldu. Sezon başından itibaren play-off yarı finalleri için çalışmalarımızı sürdürüyorduk ve istediğimiz noktaya ulaştık. 7-8-9 Nisan’da Ankara’da play-off yarı final maçları oynanacak. Bu maçlarda ilk gün Maliye Okulları, ikinci gün Palandöken Belediyesi ve üçüncü gün de Kahramanmaraş Belediyesi ile karşılaşacağız. Zor rakipler bizi bekliyor, kolay olmayacak ama biz kendimize güveniyoruz ve bu gruptan çıkabileceğimizi düşünüyoruz.”
 
‘Oyuncularımdan İyi Bir Performans Bekliyorum’
“Takımımız, şu an için play-off yarı final maçlarına konsantre olmuş durumda ve açıkcası antrenmanlar istediğimiz düzeyde geçmiyor ama bildiğimiz oyuncular ve onlara güveniyorum. Teknik ekip olarak biliyoruz ki; final maçlarını düşündükleri için antrenmanlara tam olarak kendilerini veremiyorlar. Maçlarda oyuncularımın hepsinden iyi bir performans bekliyorum.”
 
‘Taraftarımızı Maçlarımıza Bekliyoruz’
“Ankara’daki taraftarlarımız, bizi hiç bir zaman yalnız bırakmadılar. Ankara’da ciddi bir yoğunlukta taraftarımız var. Malesef play-off yarı final maçlarımız haftaiçi ve gündüz saati oynanacak. Gelebilen herkesi maçlara bizi desteklemeye bekliyoruz.”