HABERLER

25.03.2014

VOLEYBOL

Kupayı Kaldırmak ve Kulübümüze Yeni Bir Başarı Daha Kazandırmak İstiyoruz

Voleybolcumuz Dicle Nur Babat, Challenge Cup’ı kazanmak istediklerini söyledi.

Avrupa’da yoluna emin adımlarla devam eden ve Challenge Cup finalinde Zarechie Odintsovo ile karşılaşacak olan Bayan Voleybol Takımımız’da genç oyuncumuz Dicle Nur Babat, final ilk maçı öncesinden internet sitemize açıklamalarda bulundu. Kupayı kaldırmayı çok istediklerini söyleyen genç oyuncumuz, şöyle konuştu;
 
Kupayı Kazanmak İçin Artık Yolun Sonundayız
“Sezon başından bu zaman kadar, hem ligde hem Avrupa’da mücadelemizi sürdürüyoruz. Önce Balkan Kupası’nı kazanarak Challenge Cup’ta mücadele etmeye hak kazandık ve şimdi bu kupada final oynayacağız. Kupayı kazanmak için artık yolun sonundayız. Takım olarak bu kupayı kaldırmak ve kulübümüze yeni bir başarı daha kazandırmayı çok istiyoruz.”
 
Çok Sıkı Çalışıyoruz
“Finaldeki rakibimizin bir çok maçını izledik. Çok güçlü bir ekibe karşı mücadele edeceğiz. Takım olarak boy ortamaları oldukça uzun ve hızlı bir oyun yapısına sahipler. Bunları bilerek oraya gidiyoruz. Çalışmalarımız çok sıkı bir şekilde devam ediyor. Tek hedefimiz İstanbul’daki ikinci maça avantajlı bir skor ile çıkmak. İstanbul’daki maçta inanıyorumki, taraftarımızın desteği ile Challange Cup’ı kazanan taraf biz olacağız.”