HABERLER

24.03.2014

BASKETBOL

Genç Basketbolcularımızdan Açıklamalar

Basketbolcularımız Doğukan Şanlı ve Kartal Özmırak, internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş İntegral Forex Takımımız’ın 23. haftasında oynadığı ve 87-68 galibiyetle ayrıldığı Olin Edirne maçında, oyuna sonradan girerek etkili performans sergileyen genç basketbolcularımız, Doğukan Şanlı ve Kartal Özmızrak, internet sitemize bu performanslarıyla ilgili açıklamalarda bulundular. Genç yeteneklerimiz şunları söyledi;
 
Doğukan Şanlı
“Uzun süre takımdan ayrı kaldıktan sonra, kendi evimizde oynadığımız Olin Edirne maçında takımıma olumlu katkı sağladığım için mutluyum. İyi bir süre aldığımı düşünüyorum. Sahada ağabeylerim bana çok yardımcı oldu ve şut atma şansı tanıdıları. Play-off yolunda iyi bir sırada yer almak için önemli bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Daha iyi çalışıp, takımıma daha çok katkı vermek istiyorum. Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir’e de bana güvendiği için çok teşekkür ederim.”
 
Kartal Özmızrak
“Sezon başından itibaren sakatlığımdan dolayı bir çok maçta takımımı yalnız bıraktım. Yeni yeni kadroya dahil oluyorum. Kendi adıma performansımın çok iyi olduğunu düşünmüyorum fakat daha çok çalışarak, çok daha iyi performanslar ortaya koyacağım. Altyapıda ve Genç Milli Takım’da olduğu gibi Doğukan Şanlı ile aynı anda sahada olmak benim için büyük mutluluktu. Bize bu şansları verenlere çok teşekkür ederim. Takım olarak Beşiktaşımızı en iyi yerlere taşımak için mücadelemizi sürdüreceğiz.”