HABERLER

23.03.2014

VOLEYBOL

Vakıfbank:3 Beşiktaş:0

Bayan Voleybol Takımımız, Teledünya Süper Kupa Çeyrek Final rövanş maçında Vakıfbank’a 3-0 mağlup oldu.

Takımımız, Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleye Zeynep Seda Eryüz, Natalia Hanikoğlu, Selime İlyasoğlu, Paula Yamila Nizetich, Dicle Nur Babat ve Ayça Naz İhtiyaroğlu ilk altısıyla başladı.
 
Mücadele karşılıklı sayılarla başladı. Selime ve Nizetich ile sayılar üreten ekibimiz, birinci teknik molayı 8-7 geride tamamladı. Moladan sonra bloklara takılan ekibimiz, sayı üretmekte zorlandı. Nizetich ile sayılar üreten ekibimiz, rakibin farkı açmasına engel olamadı. Servislerde etkili olamayan siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molayı 16-12 geride tamamladı. Gabriela ile sayılar üreten ekibimiz, fatkı 3 sayıya indirdi (21-17). Siyah-beyazlılarımız, Seda ile bulduğu pozisyonlarda başarılı olamadı. Takımımız, birinci seti 25-18 geride tamamladı. (1-0)
 
Ekibimiz, ikinci sete tutuk başladı. Sayı üretmekte zorlanan takımımız, rakibin farkı açmasına engel olamadı. Bloklarda başarılı olamayan siyah-beyazlılarımız, birinci teknik molayı 8-3 geride tamamladı. Servislerde etkili olamayan ekibimiz, sayı üretmekte zorlandı. Rakip servislerde zaman zaman hata yapan ekibimiz, rakibin sayı üretmesine engel olamadı. Dicle ve Nizetich ile bloklarda başarılı olan siyah-beyazlılarımız, rakibin sayı üretmesine engel oldu. Takımımız, ikinci teknik molayı 16-6 geride tamamladı.  Natalia ile sayı üretmeye çalışan ekibimiz, bloklara takıldı. Dicle ve Ceyda ile bloklarda başarılı olan takımımız, rakibin sayı üretmesine engel oldu. Takımımız, ikinci seti 25-9 geride tamamladı. (2-0)
 
Takımımız, sete Seda’nın servisiyle başladı. Sete tutuk başlayan siyah-beyazlılarımızda ilk sayımızı Dicle kaydetti. Karşılıklı sayılarla geçen mücadelede skor 3-3’e geldi. Natalia ile sayılar üreten ekibimiz, farkı 1 sayıya indirdi. Ekibimiz, birinci teknik molayı 8-5 geride tamamladı. Moladan sonra durgunlaşan siyah-beyazlılarımız, sayı üretmekte zorlandı. Dicle ve Natalia ile sayılar üreten ekibimiz, farkı 3 sayıya indirdi. Bloklarda başarılı olamayan takımımız, ikinci teknik molayı 16-13 geride tamamladı. Ayça ile servisleri karşılayan ekibimiz, rakibin sayı üretmesine engel oldu. Nizetich ile etkili servisler kullanan siyah-beyazlılarımız, farkı 6 sayıya indirdi. Bloklarda başarılı olamayan ekibimiz, rakibin farkı açmasına engel olamadı. Üçüncü seti siyah-beyazlılarımız, 25-16 geride tamamladı ve mücadeleden 3-0 mağlup ayrılarak kupaya veda etti.