HABERLER

22.03.2014

BASKETBOL

Beşiktaş:50 Galatasaray Odeabank:69

Kadın Basketbol Takımımız, Galatasaray Odeabank’a 69-50 mağlup oldu.

Takımımız karşılaşmaya; Gülşah Akkaya, McBride, Kulichova, Tuğba Taşçı ve Perovanovic beşiyle başladı.
 
Siyah-beyazlılarımız, ilk çeyreğe Gülşah Akkaya ve McBride ile bulduğu basketlerle başladı(4-0). Karşılıklı basketlerle devam eden çeyrekte ilk 4 dakikayı takımımız, 6-4 önde geçti. Bu dakikadan sonra pota altını etkili savunamayan ekibimiz, ilk çeyreği 17-16 geride tamamladı.
 
İkinci çeyreğe hızlı başlayan ve ekibimiz, bu bölümde McBride ile etkili oldu ve oyunun kontrolünü eline aldı. Dış şutlarda başarılı performans sergileyen ve rakibini erken faul problemine sokan siyah-beyazlılarımız, soyunma odasına 30-29 önde girdi.
 
Takımımız, karşılaşmanın ikinci yarısına; Gülşah Akkaya, McBride, Kulichova, Tuğba Taşçı ve Perovanovic beşiyle çıktı.
 
Üçüncü çeyreğe tutuk başlayan ekibimiz, skor üretmekte zorlandı ve ilk 4 dakikayı 45-35 geride geçti. McBride ile hücumda etkili olmaya çalışan takımımız, Deniz Boz’un da skora katkı yapmasıyla farkı eritmeye çalıştı. İstediği oyunu ortaya koyamadığı bu bölümü siyah-beyazlılarımız, 54-41 geride tamamladı.
 
Son çeyrekte ilk 3 dakika çembere gitmekte zorlanan takımımız, 57-41 geriye düştü. Bu bölümdeki ilk sayılarını ekibimiz, Gülşah Akkaya’nın 3 sayılık basketiyle kazandı. Karşılıklı basketlerle devam eden son çeyrekte farkı kapatamayan takımımız, karşılaşmadan 69-50 mağlup ayrıldı.
 
Takımımızda en skorer olan oyunumuz; 14 sayıyla oynayan Gülşah Akkaya olurken onu 13 sayıyla McBride takip etti.