HABERLER

20.03.2014

BASKETBOL

Galibiyet Serimizi Sürdürmek İstiyoruz

Kadın Basketbol Takımımız’ın Baş Antrenörü Mehmet Can Öztürk, Galatasaray Odeabank karşısında kazanmak istediklerini söyledi.

TKBL’de oynadığı son 3 maçı kazarak iyi bir grafik yakalayan ve ligin 25. haftasında Galatasaray Odeabank’ı konuk edecek olan Kadın Basketbol Takımımız’ın Baş Antrenörü Mehmet Can Öztürk, internet sitemize açıklamalarda bulundu.
 
Sakatlıkların Azlığı Verimli Çalışmamızı Sağladı
“Ligin ilk yarısında bir çok oyuncumuz sakatlıklarından dolayı maçlarda bize beklenilen katkıyı veremedi ve takım olarak inişli çıkışlı bir grafik çizdik. Ligin ikinci yarısında sakat oyuncularımızın azlığı, antrenmanlarda takım olarak daha verimli çalışmamızı sağladı ve bir yükselişimiz oldu. Ligin bu son maçlarında arka arkaya aldığımız galibiyetler, ligi iyi bir sırada bitirmemiz için bize avantaj sağlayacaktır.”
 
Galibiyet Serimizi Sürdürmek İstiyoruz
“Son 3 maçımızı kazanarak bir galibiyet serisine başladık. Bu hafta Galatasaray Odeabank ile derbi mücadelesine çıkacağız. İki takım için de zor bir maç olacak fakat biz ev sahibi olma avantajımızı kullanarak bu maçtan galibiyetle ayrılmak ve serimizi sürdürmek istiyoruz. Alacağımız derbi zaferi play-off öncesi bizi çok iyi motive edecektir.”
 
Taraftarımıza Sonsuz Teşekkür Ederim
“Sezon başından itibaren bize desteklerini hiç esirgemeyen Basketbol Şubemizden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse ve Genel Direktörümüz Erman Kunter’e normal sezonun sonuna doğru girilirken bir kez daha teşekkür ederim. Tabii ki bizi Beşiktaş İntegral Arena’da ve deplasmanda hiç yalnız bırakmayan taraftarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Onların desteği ile Cumartesi günü Galatasaray Odeabank karşısında bir galibiyet daha alacağımızı düşünüyorum.”