HABERLER

15.03.2014

VOLEYBOL

Beşiktaş:2 Fenerbahçe:3

Bayan Voleybol Takımımız, ligin 21. haftasında Fenerbahçe’ye 3-2 mağlup oldu.

Takımımız, Beşiktaş İntegral Arena’da oynanan mücadeleye Marina Tumas, Paula Yamila Nizetich, Selime İlyasoğlu, Seda Türkkan, Dicle Nur Babat ve Ayça Naz İhtiyaroğlu ilk altısıyla başladı.
 
Siyah-beyazlılarımız, mücadeleye etkili başladı. Ekibimiz, bulduğu sayılarla skoru 3-1’e getirdi. Karşılıklı sayılarla geçen mücadelede takımımız, birinci teknik molayı 8-7 geride tamamladı. Moladan sonra sayılar bulmaya devam eden ekibimiz, skora ortak oldu (10-10). Dicle ve Gabriela ile bloklarda etkili olan ekibimiz rakibin sayı üretmesine engel oldu. Etkili servisler kullanan ekibimiz, ikinci teknik molayı 16-14 önde tamamladı. Bloklarda başarılı olan ekibimiz moladan sonra rakibin sayı üretmesine engel oldu. Dicle ile sayılar üreten ekibimiz, skoru 20-16’ya getirdi. Nizetich ile etkili oyununu set sonuna kadar devam ettiren ekibimiz, seti 25-17 önde tamamladı. (1-0)
 
İkinci sette etkili oyununu devam ettiren ekibimiz, rakibin sayı üretmesine engel oldu. Bloklarda Dicle ve Nizetich ile etkili olan siyah-beyazlılarımız, skoru 3-2’ye getirdi. Gabriele ile başarılı servisler kullanan takımımız, birinci teknik molayı 8-6 önde tamamladı. Moladan sonra Nizetich ve Selime ile sayılar üreten ekibimiz, rakibin farkı eritmesine engel oldu. Siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molayı 16-14 önde tamamladı. Dicle ve Selime ile bloklarda etkili olan ekibimiz, rakibin sayı üretmesine engel oldu. Karşılıklı sayılarla geçen mücadelede skor 24-24’e geldi. Takımımız, ikinci seti 26-24 geride tamamladı. (1-1)
 
Ekibimiz, sete Nizetich’in sayısıyla başladı. Sete tutuk başlayan siyah-beyazlılarımız, rakibin sayı üretmesine engel olamadı. Selime ile sayı üreten ekibimiz, farkı 2 sayıya indirdi (4-6). Siyah-beyazlılarımız, birinci teknik molayı 8-6 geride tamamladı. Toparlanan ekibimiz, Marina ile sayılar üretmeye devam etti (8-9). Bloklarda başarılı olamayan siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molayı 16-11 geride tamamladı. Bloklarda başarılı olamayan ekibimiz, rakibin sayı üretmesine engel olamadı. Selime ile sayılar bulan takımımız, farkı 2 sayıya indirdi (17-19). Toparlanan ekibimiz, Gabriela’nın sayısıyla skora ortak oldu (20-20). Çekişmeli geçen seti siyah-beyazlılarımız, 25-22 geride tamamladı. (1-2)
 
Siyah-beyazlılarımız, sete etkili başladı. Nizetich ile sayılar üreten ekibimiz, skoru 4-4’e getirdi. Takımımız, birinci teknik molayı 8-6 geride tamamladı. Bloklarda etkili olamayan ekibimiz, rakibin sayı üretmesine engel olamadı. Karşılıklı sayılarla geçen mücadelede skor 11-14’e geldi. Siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molayı 16-12 geride tamamladı. Marina ile bloklarda etkili olan takımımız, skora ortak oldu (16-16). Dicle ile filede etkili olan ekibimiz, skoru 19-17’ye getirdi. Selime ile servis kullanan ekibimiz, başarılı olamadı. Siyah-beyazlılarımız, dördüncü seti 25-22 önde tamamladı. (2-2)
 
Tie break setine ekibimiz tutuk başladı. Sayı üretmekte zorlanan siyah-beyazlılarımız, 3-1 geriye düştü. Siyah-beyazlılarımız, birinci teknik molayı 8-6 geride tamamladı. Ekibimiz, moladan sonra tutuk başladı. Sayı üretmekte zorlanan takımımız, rakip sayılara engel olamadı. Selime ve Seda ile sayılar üreten ekibimiz, farkı 2 sayıya indirdi (10-8). Bloklarda başarılı bir oyun sergileyen siyah-beyazlılarımız, skora ortak oldu (14-14). Çekişmeli geçen mücadelede siyah-beyazlılarımız, salondan 19-17 mağlup ayrıldı. (2-3)