HABERLER

05.02.2014

FUTBOL

Hazırlıklar Sürüyor

Beşiktaşımız, Gaziantepsor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.
 
Kondisyon ve taktik çalışması yapan siyah-beyazlılarımız, idmana ısınma koşularıyla başladı. Streching hareketleri sonrası pas çalışması yapan takımımız, taktik hazırlık programıyla antrenmana devam etti. Oynanan çift kale taktik maçından sonra çalışma sona erdi.
 
Antrenmana tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarına devam edilen Tomas Sivok, tedavilerine devam edilen; Tolga Zengin, Hugo Almeida ile bireysel çalışan Necip Uysal ve sol kasığında ağrısı olan ve tedbir amaçlı MR çekilecek Jermaine Jones katılmadılar. Ersan Gülüm takımla birlikte çalıştı.
 
Bu arada Futbol Takımımız’da 4. kaleci olarak antrenmanlarda yer alan A2 Takımımız’ın kalecisi Emre Tali, A2 Takımımız’ın Kartalspor ile oynadığı maçta sağ diz çapraz bağlarından sakatlandı. Tali, önümüzdeki günlerde ameliyat olacak.
 
Beşiktaşımız, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını yarın(6 Şubat) saat 11:00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve daha sonra özel uçakla Gaziantep’e gidip kampa girecek.