HABERLER

25.12.2013

GÜNCEL HABERLER

Dikilitaşspor ile İşbirliği Anlaşması

Futbol Şubemiz, Başkanımız Fikret Orman’ın katıldığı törende Dikilitaşspor ile işbirliği anlaşması imzaladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen törene Başkanımız Fikret Orman’ın yanı sıra Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Kavalcı, Genel Direktörümüz Levent Çifter, Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen, Futbol Altyapı Koordinatörümüz Emrah Bayraktar ile Dikilitaşspor başkanı Halit Çenberli ve yöneticileri katıldı.
 
Törende bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:
 
“Dikilitaşspor kulübü ile kardeşten de öteyiz. Bugün burada bir işbirliği anlaşması yapıyoruz. Dikilitaşspor kulübünün birçok mensubu bizim kulübümüzde kongre üyesi. Futbol yönetiminin aldığı bir kararla iki takımla anlaşma yaptık. Sefaköy Kartal Spor ve Dikilitaşspor ile yaptığımız anlaşmalar hayırlı olsun. Herhangi bir anlaşma imzalıyor gibi değil de aynı binanın aynı katında ayrı odalarda bulunan kişilerin bir araya gelip yemek yemelerine benzetiyorum içinde olduğumuz durumu. Camia olarak Dikilitaşspor’un yanındayız.”
 
Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen, Futbol Altyapı Koordinatörümüz Emrah Bayraktar ve Dikilitaşspor kulübü başkanı Halit Çenberli’nin açıklamalarının da yer aldığı haberimizin görüntülerini yukarıdaki videodan izleyebilirsiniz...
 
Haberin fotoğraflarına ulaşmak için lütfen tıklayınız...