HABERLER

13.11.2013

FUTBOL

Serdar Kurtuluş’tan Açıklamalar

Futbolcumuz Serdar Kurtuluş, BJK TV’den yayınlanan Manşet programının konuğu oldu.

BJK TV’de yayınlanan Cihangir Gökdoğan’ın hazırlayıp sunduğu Manşet programına katılan Serdar Kurtuluş, şu açıklamalarda bulundu:
 
“2006-09 yılları arasında Beşiktaş’ta forma giymiştim. Daha sonra Gaziantepspor’a transfer oldum. Yeniden burada olduğum için çok mutluyum. Bu takımın formasını giydiğim için  gurur duyuyorum.”
 
“19 yaşında Beşiktaş’a gelmiştim. İlk sezon olumlu tepkiler almıştım. Ön libero pozisyonunda oynadım ve milli takıma kadar yükseldim. Daha sonra sakatlıklar yaşadım ve formum etkilendi. Beşiktaş’tan ayrılmak istemiyordum ama şartlar benim ayrılmama neden oldu.”
 
“Beşiktaş’taki ilk maçım Trabzonspor maçıydı. Ailemden ayrılmıştım, İstanbul gibi büyük bir şehire gelmiştim. Çok heyecanlanmıştım Trabzonspor maçında. Büyüleyici bir atmosfer vardı.”
 
“Profesyonel hayatta inişler ve çıkışlar vardır. Buralara gelmek kolaydır ama buralarda kalıcı olmak çok zordur. Her bölgenin kendine göre zorlukları vardır. Bu zamanda bek oyuncularında hücuma çıkmaları asist yapmaları gol atmaları bekleniyor.”
 
“Bireysel hatalardan goller yiyoruz. Defans kurgumuz önceki yıllara göre daha iyi. Lige iyi başladık Galatasaray maçından sonra bir düşüş yaşadık. Antalyaspor maçı haricinde puan kaybettiğimizde maçlar olumlu işler yapmıştık.”
 
“Çok pozisyona giriyoruz ama golü ya da final pasını yapamıyoruz. Genç bir takımımız. Birçok oyuncumuz milli takım formas giyiyor. Hocamız cezalıydı, taraftarımız cezalıydı. İnönü Stadı’nda oynamıyoruz. Bunlar bizim için dezavantaj oluşturuyor.”
 
“Futbol bir takımı oyunudur. Oğuzhan ve Fernandes, yetenekleriyle sahada skoru her an değiştirebilecek oyuncular. Olcay ve Gökhan Töre’yi de bu kategoriye koyabiliriz.”
 
“Takımda hiçbir sıkıntı yok. Her şey yolunda gidiyor. Hocamız çok iyi. İşine çok sadık ve her şeyimizle ilgilenen bir teknik adam. Galibiyetler gelince moralimiz de yükseliyor.”
 
“Ben takım oyuncusuyum. Sağ bekte görev alıyorum ve elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum. Orta sahada daha yararlı olabileceğimi düşünüyorum ama bunun kararını verecek kişi teknik direktörümüzdür.”
 
“Her yeni sezona şampiyonluk parolasıyla giriyoruz. Şampiyon olmak için uğraşıyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz.”
 
“Takım savunmasını iyi yaptığımızı düşünüyorum. Ayrıc duran topları da etkili kullanıyoruz. Kilitlenen maçlarda duran topların çok büyük önemi oluyor.”