HABERLER

08.11.2013

SPOR OKULLARI

BJK Basketbol Okulları Gelişim ve Turnuva Kampı

BJK Basketbol Okulları Gelişim ve Turnuva Kampı, 4-7 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

4-7 Şubat 2014 tarihleri arasında 3 gece 4 gün sürecek ve ilk defa gerçekleşecek olan ve 6-16 yaş grubundaki kız ve erkek sporcularımızın katılacağı BJK Basketbol Okulları Gelişim ve Turnuva kampımızın hazırlıkları devam ediyor.

BJK Basketbol Okulları Teknik Koordinatörü Dağhan Pulluk' un direktörlüğünü yapacağı kampta altyapı antrenörleri, spor psikoloğu, masör ve spor okullarımızın koordinatörlerinin de katılımıyla basketbol okullarımızda eğitim gören yetenekli gençlerimiz turnuva maçlarında ve antremanlarda yakından takip edilecek. Spor psikoloğu tarafından takım ruhu, motivasyon, özgüven ve liderlik konularında seminerler düzenlenecek olan kampta sporcularımız, arkadaşlık ve sosyalleşme anlamında da kazanımlarda bulunacak ve zaman zaman eğlenceli aktivitelerle unutamayacakları bir kamp dönemi geçirecekler.

BJK Basketbol Direktörümüz Erman Kunter'in de katılacağı kampa basketbol okullarımızda eğitim gören sporcularımızın yanında velileri de katılabileceklerdir. Kamp ile ilgili detaylı bilgiler ve broşürler BJK Basketbol Spor Okulları Koordinatörlerine 1 hafta içerisinde ulaştırılacaktır.

Sosyal Sorumluluk Projesi

BJK Basketbol Spor Okullarımız, sosyal sorunluluk projesi kapsamında bir ilki gerçekleştiriyor. Kızılay'ın yardımlarıyla 7-12 yaş aralığındaki İstanbul'da dar gelirli ailelerin devlet desteğiyle eğitim gören başarılı sporcular ve yine İstanbul Kızılay'ın çözüm ortaklığında beraber belirleyeceğimiz, kimsesiz çocuklar yurdunda eğitim gören başarılı çocuklarımızı da kampımıza hiçbir ücret talep edilmeden götürülecek. Bu gençlerimizi topluma kazandırma anlamında, çok güzel bir ortamda spor yapmalarına, Beşiktaş ruhunu ve felsefesini kazanlarına, psikolojik, pedagojik yönden gelişimlerine, akademik-profesyonel antrenörler eşliğinde eğitim görmelerine ve dört gün boyunca unutamayacakları eğlenceli bir kamp dönemi yaşamalarına imkan sağlanacak.