HABERLER

11.08.2013

FUTBOL

Beşiktaş:1 Çaykur Rizespor:0

Beşiktaşımız, hazırlık maçında karşılaştığı Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup etti.

Atatürk Olimpiyat Stadın'da oynanan karşılaşmaya takımımız; Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Ersan, Hutchinson, Fernandes, Muhammed, Gökhan Töre, Olcay ve Almeida onbiriyle başladı.

Karşılaşmanın ilk 10 dakikası orta saha mücadelesi halinde geçti. 11. dakikada Olcay'ın ortasında topla buluşan Almeida, net pozisyonu değerlendiremedi. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran taraf Çaykur Rizespor oldu. Mücadelede 20 dakika geride kalırken oyunun kontrolünü eline alan taraf
Beşiktaşımız oldu. 22. dakikada Hutchinson'un ara pasında hareketlenen Olcay'ın vuruşu üst direkten döndü. Hutchinson'un etkili oyunuyla gol pozisyonlarına giren siyah-beyazlılarımız, bu fırsatları değerlendiremedi. Top kontrolünü bırakmayan ekibimiz, buna rağmen istediği golü bulmadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.
 
Karşılaşmanın 2. yarısı başlarken, Sivok oyundan çıktı yerine Franco girdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan ekip Beşiktaşımız oldu. İlk dakikalarda siyah-beyazlılarımız, Serdar ve Almeida ile bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Takımımızda, 60. ve 70. dakikalar arasında oyuncu değişikliklerine gidildi.
İlerleyen dakikalarda Beşiktaşımız, Dentinho'nun getirdiği toplarla rakip kalede etkili oldu fakat aradığı golü bulamadı. Karşılaşmada son 10 dakikaya girilirken ekibimiz, Fernandes ve Olcay ile rakip kalede gol aradı. Siyah-beyazlılarımız aradığı golü 90. dakikada Fernandes'in ortasına güzel bir kafa vuruşu yapan Pedro Franco ile buldu. Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele Beşiktaşımız'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
 
Siyah-beyazlılarımız, yeni sezon hazırlıklarına bu sabah saat 10.30'da basına açık olarak yapacağı antrenmanla devam edecek.