HABERLER

02.08.2013

FUTBOL

Beşiktaş:2 FK Laçi:2

Beşiktaşımız, Avusturya’daki 6. hazırlık maçında FK Laçi ile 2-2 berabere kaldı.

Villach Stadı’nda oynanan maça siyah-beyazlılarımız; Cenk, Serdar,  Sivok, Ersan, Tanju, Mehmet, Muhammed, Dentinho, Ömer, Olcay ve Mustafa onbiriyle başladı.
 
 
Oyuna tempolu başlayan Takımımız, önde baskı yaparak rakibinin dengesini bozmaya çalıştı . Siyah-beyazlılarımız maçtaki ilk tehlikeli pozisyona Mustafa ile girdi. 9. dakikada Muhammed’in kullandığı kornere ceza sahası içinde kafa ile vuran Mustafa’nın topu yandan auta gitti. Oyunu kontrolü altına alan Ekibimiz, 16. dakikada Olcay ile gole yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atağımızda Mustafa şık hareketlerle ceza sahasına girdi . Mustafa’nın gönderdiği pasta topla buluşan Olcay’ın vuruşunu Laçi savunması çizgi üzerinden çıkardı. Dönen topta Tanju’nun şutu dışarı çıktı. Topa daha fazla sahip olan siyah-beyazlılarımız, kanat organizasyonlarıyla pozisyon bulmaya çalıştı. Arnavut ekibinin 36. dakikada geliştirdiği hızlı hücumda kalemize gönderilen top direk dibinden auta gitti. Takımımız 39. dakikada durumu 1-0’a getirdi. Muhammed’in pasında ceza sahasının önünde topla buluşan Dentinho’nun kaleye gönderdiği top rakip savunmaya çarparak filelerle buluştu. İlk yarıda başka gol olmadı ve Takımımız soyunma odasına 1-0 önde gitti.
 
 
Futbol Takımımız ikinci devreye oyuncu değişiklikleriyle girdi. Serdar, Dentinho, Ömer ve Mustafa’nın yerine Gökhan, Almeida, Necip ve Hutchinson oyuna girdi. 48. dakikada Almeida kaleyi uzaktan yokladı. Kalecinin önde olduğunu gören Almeida’nın şutu auta gitti. Ataklarını sürdüren Ekibimiz, 52. dakikada Almeida ile bir pozisyondan daha yararlanamadı. Olcay’ın ceza sahasına ortaladığı topta Almeida’nın kafa vuruşu sonrası top dışarı çıktı. 60. dakikada Ersan ve Mehmet yerlerini Escude ve Gökhan’a bıraktılar. 65. dakikada Muhammed’in uzak mesafeden çıkardığı şut direkten döndü. Laçi takımı 67. dakikada geliştirdiği atakta Nimani ile skora denge getirdi(1-1). Golün ardından siyah-beyazlılarımız üstünlük sayısı için rakibine yüklendi ama ataklardan sonuç alamadı. Arnavutluk ekibi 78. dakikada skoru 2-1’e getirdi. Kale sahamızda oluşan karambolde topa son dokunan Kastrati meşin yuvarlağı filelere gönderdi. Takımımız 86. dakikada Hutchinson ile eşitlik sayısını buldu. Muhammed’in ceza sahasının sol tarafından kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Hutchinson, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi(2-2). Kalan sürede başka gol olmayınca mücadele 2-2 sona erdi.