HABERLER

21.07.2013

FUTBOL

Beşiktaş:1 Schalke 04:1

Beşiktaşımız, hazırlık maçında karşılaştığı Schalke 04 ile 1-1 berabere kaldı.

Futbol Takımımız Villach Lind Stadı’nda oynanan karşılaşmaya, Cenk, Tanju, Sivok, Escude, Ersan, Veli, Fernandes, Olcay, Gökhan, Oğuzhan ve Almeida onbiriyle başladı.
 
Karşılaşma tempolu başladı. İlk 15 dakikada iki ekip de gol pozisyonları yakalamalarına rağmen, fırsatları değerlendiremedi.  Siyah-beyazlılarımız, karşılaşmanın ilk yarım saatinde Gökhan, Almeida ve Oğuzhan ile rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Karşılıklı ataklarla devam eden mücadelenin ilk yarısında son dakikaya girilirken, kaleci ile karşı karşıya kalan Olcay, pozisyonu değerlendiremedi ve ekipler soyunması odasına golsüz eşitlikle girdi.
 
Karşılaşmanın ikinci yarısına takımımız; Cenk, Tanju, Sivok, Escude, Ersan, Veli, Fernandes, Olcay, Gökhan, Oğuzhan ve Almeida onbiriyle çıktı.
 
Siyah-beyazlılarımız, ikinci yarının ilk dakikalarında oyunu kendi sahasında kabul etti. Hücuma çıkmakta zorlanan takımımız, orta sahada üst üste top kayıpları yaptı. 57. dakikada orta sahada kaptırılan top sonrasında oluşan atağı sert bir vuruşla sonlandıran Draxler, topu ağlarımıza gönderdi (0-1).  Golden sonra oyuncu değişikliklerine giden siyah-beyazlılarımız, ataklarını sıklaştırdı ve  65. dakikada Fernandes’in ortasında oyuna yeni giren Pedro Franco, topu ağlara göndererek skoru eşitledi (1-1). Mücadelenin kalan dakikalarında iki takımda bulduğu fırsatları değerlendiremedi ve karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi.