HABERLER

18.07.2013

FUTBOL

Beşiktaş:0 Queens Park Rangers:1

Beşiktaşımız, hazırlık maçında karşılaştığı Queens Park Rangers’a 1-0 mağlup oldu.

Futbol Takımımız Seeboden Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya; Cenk, Tanju, Sivok, Escude, Ersan, Veli, Fernandes, Holosko, Oğuzhan, Olcay ve Almeida onbiriyle başladı.
 
 
Karşılaşma temposuz başladı. Topa daha fazla sahip olmasına karşın siyah-beyazlılarımız ilk on dakikada rakip kalede gol pozisyonu bulamadı. Savunmada dirençli bir görüntü sergileyen Ekibimiz, devrenin yirmi dakikalık bölümünde rakibine pozisyon vermedi. Beşiktaşımız, kısa paslarla ceza sahasına girerek gol bulmaya çalıştı. Oyunu kontrol etmesine karşın bir türlü aradığı golü bulamayan Futbol Takımımız, devrenin son anlarında Fernandes’le kullandığı serbest vuruştan da yararlanamayınca soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.
 
 
Siyah-beyazlılarımız ikinci yarıya; Günay, İbrahim, Tanju, Gökhan Töre, Franco, Ömer, Gökhan Süzen, Mehmet, Dentinho, Muhammed ve Mustafa onbiriyle başladı.
 
 
İkinci yarıda ilk on dakikalık bölüm orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Düşük tempoda geçen maçta  65. dakikada kanat akınıyla kalemizde golü gördük. Gelişen Rangers atağında topa son dokunan Johnson meşin yuvarlağı ağlarımıza gönderdi(0-1). Oyuna denge getirmek isteyen siyah-beyazlılarımız, tempoyu yükseltmeye çalıştı. Son paslarda bir türlü başarılı olamayan Takımımız, skora denge getiremedi ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.