HABERLER

02.06.2013

GÜNCEL HABERLER

Yönetim Kurulumuz ve Derneklerimiz Barbeküde Buluştu

Başkanımız Fikret Orman, Yönetim Kurulu üyelerimiz ve derneklerimizin temsilcilerinin katıldığı barbekü Ümraniye'de yapıldı.

Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen barbeküde Başkanımız Fikret Orman'ın yanı sıra; İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter ve Kartal Yuvaları'ndan Sorumlu Üyemiz Metin Albayrak, Futbol Komitesi Üyemiz Deniz Atalay, Basın Sözcüsü ve Tesisler Komitesi Üyemiz Berkan Gocay, Yatırımlar Komitesi Üyemiz Yalçın Kaya Yılmaz, Pazarlama Komitesi Başkanı ve Yeni Stadyum Projesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Güner, Basketbol Komitesi Üyemiz Abdullah Sözer, Beşiktaş JK Derneklerinin başkanları ve dernek üyeleri barbeküye aileleri ile birlikte katıldı.

Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz ile Divan Kurulu üyelerimiz, Futbol Komitesi Eski Başkanımız Tamer Kıran, eski yöneticilerimiz, derneklerimizin temsilcileri, Camiamızın tanınmış isimleri de barbeküde yer aldı.

Kartal Yuvası mobil tırımız da alışveriş yapmak isteyen ziyaretçilere hizmet etti. Ayrıca taraftarımızın  kimlik kartı niteliğindeki Kart 1903 standı açılarak, detaylı bilgiler verildi.