HABERLER

Divan Başkanlık Kurulu Bildirisi

Divan Başkanlık Kurulumuz'un Olağan Seçimli Genel Kurul ile ilgili açıklaması şöyledir:

Beşiktaş JK Kongre Üyeleri ve Divan Kurulu Üyelerimizin dikkatine;

Bilindiği gibi Yönetim Kurulumuzca 1'incisi 09 Haziran 2013 tarihinde, 2'ncisi çoğunluğa bakılmaksızın 16 Haziran 2013 tarihinde “Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı ” yapılması kararı alınmıştır.

Seçim takviminin kısalığı dikkate alınarak ayrıca herhangi bir hak kaybına da sebebiyet verilmemesi amacıyla aşağıdaki hususların, üyelerimize duyurulmasında fayda ve zorunluluk görülmüştür.

1) a- Kulübümüzün Denetleme Kurulu, Disiplin Kurulu, Seçme ve Sicil Kurulu'nda görev almak üzere, üyelik süresini doldurmuş olup  tüzüğümüzde belirtilen usullere ve görev niteliklerine uygun olarak hazırlanacak Aday Liste’lerinin, en geç 24.05.2013 Cuma günü saat:17.00’ye kadar ilgililer tarafından Divan Başkanlık Kurulu’na teslim edilmesi gerekmektedir.

b- Tüzüğümüze göre Aday Listesi'nin (3) üç'ten fazla olması halinde, Divan Kurulumuzca seçim yapılarak listelerin (3) üç’e indirilmesi öngörüldüğünden, Divan Kurulu Toplantı Salonu’nda saat 11.00’de Divan Genel Kurulumuz'un 01.06.2013 Cumartesi günü toplanması kararlaştırılmıştır. Aday listelerinin (3) üç’ten fazla olmaması halinde Divan Genel Kurulumuz toplanmayacak olup, sonuç Divan Kurulu Üyelerimize ayrıca duyurulacaktır.

2) Tüzüğümüzün hükümleri gereğince dernek üyeliğinde 10 yılını doldurmuş olup, Tüzüğümüzde belirtilen usullere ve niteliklere uygun olan kulüp üyelerimizden Divan Kurulu üyeliği için aday olacak üyelerimizin de en geç 24.05.2013 Cuma günü saat 17.00'ye kadar Divan Başkanlık Kurulu’na yazılı olarak başvurmaları gerekmektedir.

3) 31.12.2012 tarihi itibariyle 10 yılını doldurmuş üyelerimiz seçim hakkından istifade edebilirler.
Bu bildiri; seçim takviminin kısalığı dolayısıyla, üyelerimize, aynı zamanda zorunlu bir hatırlatma ve davet niteliğindedir.

Saygılarımızla

BJK Divan Başkanlık Kurulu