HABERLER

11.05.2013

KAMPANYALAR

İnönü Hatıra T-Shirt ve Atkıları Satışa Çıktı

BJK İnönü Stadı hatırasını üzerinizde taşıyabileceğiniz t-shirt ve atkılar bugün Beşiktaş ve İnönü Stadı'ndaki mağazalarımızda satışa çıktı.

Yenilenecek olan BJK İnönü Stadı'na veda maçında Siyah-Beyazlılarımız, bu akşam saat 20.00'de Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Lisanslı ürünlerimizi taraftarlarımızla buluşturan Kartal Yuvası, bu özel maç öncesinde taraftarlarımıza bir sürpriz hazırladı.

Bugün sabah saatlerinden itibaren BJK İnönü Stadı hatırasını üzerinizde taşıyabileceğiniz t-shirt ve atkılarımız, Beşiktaş Merkez ve BJK İnönü Stadı'ndaki mağazalarımızda taraftarlarımızın beğenisine sunuldu. Ürünlerimiz ilerleyen günlerde tüm Kartal Yuvası Mağazalarımızda Satışa sunulacak.

Her Beşiktaşlı'nın üzerinde gururla taşıyacağı t-shirt ve atkılarla birlikte taraftarlarımızın tribünlerde bir şölen havası estirmesini bekliyoruz.

110. YIL VE YAZ SEZONU ÜRÜNLERİMİZ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Kartal Yuvası mağazalarımızda vitrinleri süsleyen 110. Yıl ürünlerimizin yanı sıra, yaz sezonu ürünlerimiz de taraftarlarımızdan büyük ilgi görmektedir.

Yurt genelindeki tüm Kartal Yuvası mağazalarımızda 110. Yıl ve Yaz sezonu ürünlerimizin satışına devam edilmektedir.

İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİN SATIŞI SÜRÜYOR

Bunun yanı sıra BJK İnönü Stadı Kapalı Tribün altında bulunan İnönü 2 nolu mağazamızda 9.90 TL ve 19.90 TL'den başlayan avantajlı fiyatlarımızla t-shirt, sweatshirt ve diğer lisanslı ürünlerimize sahip olabilirsiniz.

ONLINE ALIŞVERİŞ FIRSATI

Ayrıca www.kartalyuvasi.com.tr ve Avrupa'daki Beşiktaşlılar için www.bjkshop.com sitelerimizden online alışveriş yapabilirsiniz.

Tüm Beşiktaşlıları yurt genelindeki Kartal Yuvası mağazalarımıza bekliyoruz.

Mağazalarımızın adresleri için lütfen tıklayınız: