HABERLER

19.03.2013

GÜNCEL HABERLER

Ali İhsan Karayiğit için Tören Düzenlendi

Dün aramızdan ayrılan unutulmaz futbolcularımızdan Ali İhsan Karayiğit için kulübümüzde tören düzenlendi.

Merhum Ali İhsan Karayiğit için kulübümüzde düzenlenen törene Başkanımız Fikret Orman’ın yanı sıra; Onursal Başkanımız Süleyman Seba, Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz, İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreterimiz Mesut Urgancılar, Yatırımlar Komitesi Üyemiz Yalçın Kaya Yılmaz, BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörümüz Gökhan Sarı, Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Kongre Üyelerimiz, Ali İhsan Karayiğit’in ailesi ve çok sayıda Beşiktaşlı katıldı.
 
 
Önemli bir büyüğümüzü kaybettiğimizi dile getiren Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:
 
 
“Bizi biz yapan, bugün Beşiktaşlı olmanın verdiği itibarı yaşamamıza sebep olan önemli bir çınarı kaybettik. Beşiktaş, bu insanlar sayesinde bugünlerine geldi. Bize düşen onlara layık insanlar olabilmektir. Camiamıza baş sağlığı diliyorum.”
 
 
Ali İhsan Karayiğit’in Beşiktaşımız için çok büyük hizmetlerde bulunmuş önemli bir şahsiyet olduğunu belirten Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz, “Kendisi Beşiktaş’ın Türkiye’ye hediye ettiği önemli futbolculardan biriydi. Ayrıca futbol yaşantısı dışında kulübümüzde birçok görev almış değerli bir isimdi. Çok iyi bir Beşiktaşlı’yı kaybettik. Camiamıza baş sağlığı diliyorum” diye konuştu.
 
 
Merhum Ali İhsan Karayiğit için kulübümüzde düzenlenen tören okunan duaların ardından sona erdi.
 
 
Karayiğit’in cenazesi Teşvikiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.