HABERLER

18.03.2013

GÜNCEL HABERLER

Beşiktaş - Yandex İşbirliği İmza Töreni Yapıldı

Beşiktaş – Yandex stratejik işbirliği anlaşması, Başkanımız Fikret Orman’ın katıldığı törenle imzalandı.

Akaretler’deki kulüp binamızda bulunan Divan Kurulu Lokali’nde düzenlenen toplantıya Başkanımız Fikret Orman’ın yanı sıra; Yandex Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Yandex Türkiye CEO’su Bogdan Wisniewski katıldı.
 
Stratejik işbirliği anlaşmasının camimıza hayırlı olması temennisinde bulunan Başkanımız Firket Orman, şunları şöyledi:
 
 
“BJK Yandex arama motoru ve tarayıcısı faaliyete geçti. Kulübümüze faydalı olacağına inandığımız bir anlaşma imzaladık. Taraftarlarımız, BJK Yandex arama motoru kullanarak kulübümüzün maddi gelir elde etmesine yardımcı olabilirler. Ne kadar çok Beşiktaşlı bu arama motoruna ilgi gösterirse o kadar çok gelir elde edeceğiz. Yandex firmasıyla uzun soluklu bir anlaşma gerçekleştirdik. Bu anlaşmadan yıllık 500 bin dolar civarında gelir elde etmeyi hedefliyoruz.”
 
 
Taraftarlarımızın kulübümüzle ilgili her şeyi BJK Yandex üzerinden öğrenebileceklerini belirten Yandex Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, “Beşiktaş taraftarları bu portalı kullanarak takımlarında yaşanan gelişmelerden trafik durumuna kadar birçok bilgiye Beşiktaş temalı bu özel versiyondan ulaşabilecekler. Tüm Beşiktaşlılar'ın bu portalı beğeneceklerini umut ediyorum. Duyurusunu bile yapmadan birçok Beşiktaş taraftarının BJK Yandex arama motorunu kullanmaya başladıklarını gördük. Beşiktaşlıların gösterdiği bu müthiş ilgi bizleri çok mutlu etti. Spor ekonomisi için ek bir gelir kaynağı yaratan internet sitesi olarak dünyada bir ilke imza attık” diye konuştu.
 
 
Törenin sonunda Başkanımız Fikret Orman, Yandex Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ ve Yandex Türkiye CEO’su Bogdan Wisniewski’ye üzerinde Yandex yazılı Beşiktaş formaları hediye etti.