HABERLER

11.01.2013

FUTBOL

Beşiktaş:1 Adanaspor:1

Futbol Takımımız, hazırlık maçında karşılaştığı Adanaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Emirhan Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; McGregor, İbrahim Toraman, Olcay Şahan, Ersan Gülüm, Uğur Boral, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup, Escude, Almeida, Mehmet Akyüz ve Holosko ilk on biriyle başladı.
 
 
Oyunun ilk bölümünde iki ekip de karşılıklı ataklarla gol aradı. Siyah-beyazlılarımız, Almeida ile birçok pozisyon bulsa da skoru değiştiremedi. Adanaspor, karşılaşmanın 29. dakikasında Fevzi ile öne geçti (0-1). Kalan dakikalarda skora denge getiremeyen Takımımız, soyunma odasına 1-0 mağlup gitti.
 
 
İkinci yarıya tempolu başlayan Ekibimiz, üst üste yakaladığı pozisyonlarla gol aradı. Siyah-beyazlılarımız, maça denge getiren golü 59. dakikada Almeida ile buldu. Teknik Direktörümüz Samet Aybaba, maçın 70. dakikasında Oğuzhan’ın yerine Fernandes’i oyuna aldı. Oyunun 75. dakikasında Gökhan Süzen, 80. dakikasında ise Sinan Kurumuş oyuna girdi. Galibiyeti getirecek golü bir türlü bulamayan Beşiktaşımız, sahadan 1-1 berabere ayrıldı.
 
 
Karşılaşmayı; Başkanımız Fikret Orman, Futbol Komitesi Üyemiz Ahmet Kavalcı ve Yatırımlar Komitesi Üyemiz Yalçın Kaya Yılmaz tribünden takip etti.