HABERLER

09.01.2013

FUTBOL

Trabzonspor:5 Beşiktaş:4

Futbol Takımımız, Tuttur Cup üçüncülük maçında Trabzonspor'a 5-4 mağlup oldu.

Siyah-beyazlılarımız, Mardan Stadı'nda oynanan Tuttur Cup ilk maçına; McGregor, İbrahim Toraman, Olcay, Ersan, Uğur, Necip, Oğuzhan, Mehmet Akgün, Almeida, Sivok ve Hilbert on biriyle başladı.


Tuttur Cup 3.'lük mücadelesine her iki takım da istekli başladı. Siyah-beyazlılarımız, orta saha üstünlüğünü ele geçirmek için rakip üzerinde baskı kurmaya çalıştı. Takımımız'ın etkili geldiği anlardan birinde, kaleciyle karşı karşıya kalan Hilbert mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. Defansımızın bir anlık hatasından yararlanan Trabzonspor, 12. dakikada sol kanattan yapılan ortada Janko'nun kafa vuruşu ağlarla buluşunca karşılaşmada 1-0 öne geçti. Golden sonra eşitliği yakalamak isteyen siyah-beyazlılarımız, orta sahada baskısını arttırmaya çalıştı. İlerleyen dakikalarda başka pozisyon olmayınca takımımız, ilk yarı rakibimizin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.


Beşiktaşımız, karşılaşmanın ikinci yarısına Uğur Boral-Gökhan Süzen değişikliğiyle başladı. Defansta organize olmakta zorlanan siyah-beyazlılarımız, ceza sahasında tehlikeli anlar yaşadı. Futbol Takımımız, zaman zaman geliştirdiği hızlı ataklarla rakip kale önünde gol aradı. Mücadelenin 76. dakikasında, orta sahadan atılan ara pasına koşan Almeida, kaleciyi de çalımlayıp topu ağlara gönderdi ve skoru 1-1 yaptı. İkinci golü bulmak için ataklarını sıklaştıran Beşiktaşımız, bu ataklarda gol bulamayınca mücadelenin normal süresi 1-1 sonuçlandı. Tuttur Cup kuralları gereği 90 dakikanın bitiminde yapılan penaltı atışlarını 4-3 kaybeden siyah-beyazlılarımız, Tuttur Cup'da dördüncü oldu.