HABERLER

31.10.2012

GÜNCEL HABERLER

Kartal Yuvası'nın En Büyük Mağazası Açıldı

Başkanımız Fikret Orman'ın katılımıyla Kartal Yuvası'nın en büyük mağazası Beşiktaş'ta açıldı.

Beşiktaş merkezde bulunan mağazamızın açılış törenine Başkanımız Fikret Orman'ın yanı sıra Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz, Genel Sekreterimiz Mesut Urgancılar, Futbol Komitesi Başkanımız Tamer Kıran, Futbol Komitesi Üyemiz Ahmet Kavalcı, Kartal Yuvaları'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Albayrak, Yatırımlar Komitesi Üyemiz Yalçın Kaya Yılmaz, futbolcularımız İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı ile basın mensupları ve taraftarlarımız katıldı.

Lisanslı ürünlerimizi taraftalarımıza ulaştırmak için Yönetim Kurulumuz'un aldığı karar sonrasında kısa sürede çalışmalar tamamlanarak bugün açılışı gerçekleştirilen mağazamız, Kartal Yuvası mağazalarımız içinde en büyüğü olma özelliği taşıyor.

"BEŞİKTAŞ'A BOL KAZANÇ VERSİN"

Başkanımız Fikret Orman, görev geldikleri ilk günden itibaren Beşiktaş'ta mağaza açmayı istediklerini belirtti ve "Metin Albayrak yeri buldu ve konumu itibariyle de beğendik. 4 aylık çalışma sonunda hazır hale geldi. Allah hayırlı etsin, Beşiktaş'a bol kazanç versin" ifadelerini kullandı.

"ÇOK MUTLU, GURURLU VE HEYECANLIYIM"
 
Kartal Yuvaları'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Albayrak ise internet sitemize yaptığı açıklamada, yeni mağazamızın Camiamıza ve taraftarlarımıza hayırlı olmasını diledi ve şunları söyledi:

"Beşiktaş'ın içinde; doğduğumuz, büyüdüğümüz bir yerde mağazamızın olmaması içimde ukdeydi. Böyle bir yerde mağaza açtığımız ve buna vesile olduğumuz için çok mutluyum, gururluyum ve heyecanlıyım. Beşiktaşlılar'ın ritüelidir; sabahleyin erkenden Beşiktaş'a gelirler. Arkadaşları ve dostlarıyla buluşurlar. Yemeklerini yerler, şarkılar ve marşlarla stada giderler. Burada bizim mağazamız yoktu. İçimde ukdeydi. Burada korsan satışları vardı. Beşiktaş'a yakışır, gurur duyacağımız, Beşiktaş'ın kalbinde bir mağaza açtık. 8 katlı binanın 5 katı mağaza olarak kullanılacak ve 3 katta da Kartal Yuvası'nın idari ofisleri olacak. Taraftarlarımıza ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Bütün taraftarlarımızı hem Beşiktaş mağazamıza hem de tüm Kartal Yuvası mağazalarımıza alışverişe bekliyorum."

YENİ MAĞAZA ÇALIŞMALARI

Bundan sonra açılacak tüm mağazalarımızın aynı konseptte olacağını ifade eden Metin Albayrak, yeni mağaza çalışmaları hakkında ise şu bilgileri verdi:

"Beylikdüzü'nde aynı konseptte mağazamızı açtık. Ayrıca İstanbul Anadolu Yakası'nda 3 tane yeni mağaza açacağız. Bunun için AVM'lerle görüşüyoruz. Bunların yanı sıra, Antalya ve Adana'da ikinci mağazalarımızı açmayı planlıyoruz. Konya, Gaziantep ve Samsun'da da mağazalar açmak hedefindeyiz."

"TAKIM OLMAMIZDAN MEMNUNUM"

Başkanımız Fikret Orman, ayrıca basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Orman, "Takım olmamızdan memnunuz. Daha işin başındayız. Yapacak çok işimiz var. Adım adım hedefimize gidiyoruz. Şampiyonluktan önemlisi, yeni bir yapı kuruyoruz ve zamana ihtiyacımız var. Devre arası ile alakalı transfer yapmak istiyoruz. Önemli bir birim kurduk. Dünyanın dört bir yanında arkadaşlarımız izliyorlar. Araştırma yapıyoruz. Transfer imzası attığımız zaman açıklarız" diye konuştu.

STAT KONUSU

Başkanımız Fikret Orman, stadımızın yenilenmesi konusunda sorulan sorular üzerine, "Ülkemize, şehrimize, semtimize ve Camiamıza yakışan, dört dörtlük bir stat yapmak istiyoruz. İşlemlerimiz bitmedi. Bitince hemen başlamak istiyoruz. Süre vermiyorum. İcraat olsun ondan sonra devam edeceğiz" dedi.