HABERLER

08.10.2012

BASKETBOL

Basketbolda Kombine Fırsatı Sürüyor

2012 yılında 4 kupa alan Erkek Basketbol Takımımızı yeni sezonda kombine kartlarınızla izleyin.

2012 yılında tam 4 kupanın sahibi de Beşiktaş oldu... EuroChallenge Kupası, Beko Basketbol Ligi Şampiyonluğu, Türkiye Kupası Zaferi ve son olarak da Cumhurbaşkanlığı Kupası Şampiyonluğu...

4 büyük kupa ile gövde gösterisi yapan siyah-beyazlılarımız, 2012-2013 sezonunda da sizlerin desteği ile kupalarına yeni kupalar eklemek istiyor.

Siyah-Beyazlılarımız, THY Euroleague'deki ilk maçında Partizan karşısında 81-65'lik skorla galip gelerek grup maçlarına iyi bir başlangıç yaptı.
Avrupa Basketbolunun Devler Arena'sı olan Euroleague heyecanının yanı sıra Avrupa'nın en çekişmeli liglerinden olan Beko Basketbol Ligi'nin heyecan dolu maçlarını sezon boyunca Abdi İpekçi Spor Salonu'nda izleyeceksiniz.

KOMBİNE KART SATIŞLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Takımımız bu büyük heyecanı, sezon boyunca siz taraftarlarımızla paylaşmak istiyor.

Alacağınız kombine kartla bu sezon iç sahamızda oynayacağımız tüm karşılaşmaları sezon boyunca önemli bir fiyat avantajıyla izleme şansına sahip olacaksınız.
 
Ayrıca sezon içinde oyuncularımızla sürpriz etkinlikler ve ödüller de ayrıcalıklı olarak Kombine Kart sahiplerimizi bekliyor olacak!

Kombine Kart satışlarımız, hafta içi saat 10:00 - 19:00, Cumartesi ve Pazar günleri saat 11.00 - 17.00 saatleri arasında BJK İnönü Stadyumu Kartal Yuvası 2 nolu mağazamızda bulunan Kombine Kart Satış Merkezi'nde yapılmaktadır.

Kombine Kart sahibi taraftarlarımız için kartların dağıtımına 3 Ekim Çarşamba'dan itibaren başlandı.

2012-2013 sezonu Kombine Kart fiyatlarımız şöyledir:

Tribün 1. Kategori      350 TL
Tribün 2. Kategori      300 TL
Tribün 3. Kategori      250 TL
Saha içi 1.Kategori   1500 TL
Saha içi 2.Kategori   1000 TL
Saha içi 3.Kategori     750 TL

ABDİ İPEKÇİ SPOR SALONU KROKİSİ İÇİN TIKLAYINIZ

KREDİ KARTINA TAKSİT İMKANI
 
Taraftarlarımız kredi kartlarına 5 taksit imkanı ile kombine kartlarına sahip olabilirler.

5 taksit yapılan kredi kartları ise şöyle:

Yapıkredi
Garanti Bankası
HSBC
Akbank
İşbankası
Finansbank
Vakıfbank
Denizbank

FUTBOL KOMBİNE KART SAHİPLERİNE YÜZDE 50 İNDİRİM FIRSATI

2012-2013 sezonunda Futbol Takımımız'ın BJK İnönü Stadyumu'nda oynayacağı karşılaşmalar için şu ana kadar Kombine Kart alan ve ilerleyen günlerde alacak olan taraftarlarımız, Erkek Basketbol Takımımız'ın Kombine Kartlarını arzu ederlerse 50% indirimli olarak alabilecek.
 
Buna göre taraftarlarımız;
 
• Eski ve Yeni Açık Futbol Kombine Sahipleri için:  Abdi İpekçi Tribün 2. ve 3. Kategoriler

• Kapalı Tribün Futbol Kombine Sahipleri için: Abdi İpekçi Tribün 1. 2. ve 3. kategoriler

• Numaralı Tribün Futbol Kombine Sahipleri için:  Abdi İpekçi Saha içi 2. ve 3. kategori ve Tribün 1. 2. ve 3. kategoriler

• VIP Tribün Futbol Kombine Sahipleri: Abdi İpekçi Saha İçi 1. 2. ve 3. kategoriler ve Tribün 1. 2. ve 3. kategoriler arasından seçecekleri tribün kategorisinden 50% indirimli olarak Basketbol Kombine Kartlarını temin edebilirler.

NOT: -1 adet Futbol Kombine Kartı, sadece 1 adet Basketbol Kombine Kartı için indirim hakkı oluşturur.

-İndirimli Basketbol Kombinesi almak isteyen taraftarlarımızın, BJK İnönü Stadyumu'na gelerek Futbol Kombine Sözleşmesi'ni ibraz etmesi gerekmektedir; Biletix'ten sadece normal Basketbol Kombine Kart satışları yapılacak olup, indirimli Basketbol Kombine Kart satışı yapılmayacaktır.

-İndirimli Basketbol Kombine Kartları salon kapasitesi ile sınırlıdır. Kombine için belirlenen salon kapasitesi dolduğu taktirde, futbol kombinesi alınmış olsa dahi yeni satış yapılmayacaktır.
 
ÖĞRENCİLER İÇİN İNDİRİMLİ KOMBİNE FIRSATI

Basketbol Kombinesi almak isteyen öğrenci taraftarlarımıza yüzde 50 indirim fırsatı.
4 Kupalı Şampiyon takımımızla birlikte sezon boyunca THY Euroleague ve Beko Basketbol Ligi'nin müthiş heyecanını yaşamak isteyen öğrenci taraftarlarımız için, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda 218 no'lu blok yüzde 50 indirimli olarak 125 TL'ye satışa çıktı.

Siz de sınırlı sayıda olan bu indirimli Kombine kartlardan edinmek için acele edin! 
Kombine kartlarınızı BJK İnönü Stadyumu Kartal Yuvası 2 nolu mağazamızda bulunan Kombine Kart Satış Merkezi'nden alabilirsiniz.

Kombine Kart Satış Merkezi çalışma saatleri şöyledir:

Hafta içi: 10.00-19.00  
Hafta sonu:11.00-17.00

Öğrencilerimizin kombine biletlerini teslim alırken mutlaka Öğrenci kimliklerini ve Öğrenci kimlik fotokopisini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Abdi İpekçi Krokisi için tıklayınız
 
NOT: Öğrenci Kombinesi indirimi Futbol kombinesi alanlara uygulanan %50 indirim ile birleştirilemez.
 
Öğrenci kombine kartını kullanarak öğrenci olmayanların girişinin tespit edilmesi durumunda güvenlik güçlerince işlem uygulanacak ve kart süresiz olarak iptal edilecektir.