HABERLER

08.09.2012

FUTBOL

Boluspor:1 Beşiktaş:3

Beşiktaşımız, Süper Lig'e verilen arada oynadığı hazırlık maçında Boluspor'u 3-1 mağlup etti.

Anadolu İzzet Baysal Üniversitesi'nin kuruluşunun 20. yılı nedeniyle düzenlenen ve Bolu Atatürk Stadı'nda oynanan hazırlık karşılaşmasına Emre, Hilbert, Ersan, Escude, Koray - M.Akyüz, Olcay, M. Demirci, Ö. Özgen, Erkan ve Batuhan ilk onbiriyle çıkan Beşiktaşımız, mücadelenin ilk yarısını 11. dakikada Batuhan ve 30. dakikada Erkan Kaş'ın kaydettiği gollerle 2-0 önde tamamladı.


Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren siyah-beyazlılarımız, 62. dakikada Olcay Şahan'ın attığı güzel golle skoru 3-0 yaptı. Rakibimiz Boluspor ise 79. dakikada Gencer ile skoru 3-1 yaptı. Mücadelede başka gol olmayınca, takımımız sahadan 3-1 galip ayrıldı.


Maçın ardından Anadolu İzzet Baysal Üniversitesi'nin kuruluşunun 20. yılı nedeniyle düzenlenen kupa töreninde karşılaşmanın galibi olan Beşiktaşımız kupasını alırken, kulüp başkanları ve hakem heyetine plaket, takım kaptanlarına ise hatıra bayrağı hediye edildi. Futbol Komitesi Üyemiz Deniz Atalay, Başkanımız Fikret Orman adına verilen plaketi kabul etti.

MAÇIN AYRINTILARI

Hakemler: Mehmet Durbin, Levent Görün, Fatih Soyaydın

Beşiktaş: Emre - Hilbert, Ersan, Escude, Koray - M.Akyüz, Olcay, M. Demirci, Ö. Özgen, Erkan - Batuhan

Yedekler: Burak, İbrahim, Kadir, Mertcan, Uğur, Holosko M. Ertürk, Ö.Arslan

Boluspor: Serdar - Savaş, Cemil, Mahmut, Hakan - Alp, Vedat, Cafercan, Emre - Kingsley, Aydın

Yedekler: Beycan, Mesut, Cihan,Agbetu, Ali, Engin, Emre, Abdulaziz, Orhun, Djiehoua

Goller: Batuhan (Dk.11), Erkan (Dk.30), Olcay Şahan (Dk.62), Gencer (Dk.79)