HABERLER

23.08.2012

FUTBOL

Beşiktaş:6 Silivrispor:0

Futbol Takımımız, Silivrispor ile oynadığı hazırlık maçını 6-0 kazandı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; Emre Metin, Ersan Gülüm, Fernandes, Hilbert, Emre Özkan, Hasan Türk, Mehmet Akgün, Olcay Şahan, Escude, Holosko ve Batuhan on biriyle çıktı.
 
Karşılaşmaya hızlı başlayan ekibimiz ilk golünü 6. dakikada Batuhan Karadeniz’le buldu. Hilbert’in pasını iyi değerlendiren genç oyuncu, rakiplerinden sıyrılarak sert vurdu ve skor 1-0 oldu. Baskılı oynayan ve sağ kanattan yaptığı bindirmelerle dikkat çeken takımımız, 18. dakikada bir kez daha gole yaklaştı ancak Olcay’ın vuruşu az farkla dışarı gitti. 37. dakikada Holosko’nun sert şutu filelere gitti ve ekibimiz durumu 2-0 yaptı. İlk yarıda rakibinin oyun kurmasına izin vermeyen siyah-beyazlılarımız, Batuhan’ın pasına hareketlenen Holosko’nun plase vuruşuyla soyunma odasına 3-0 önde gitti.
 
İkinci yarıda da etkili bir performans sergileyen takımımız, 62. dakikada Necip Uysal’ın pasına sert vuran Mehmet Akyüz’le farkı dörde çıkarttı (4-0). Oyunu rakip yarı alanda oynayan siyah-beyazlılarımız, M. Pektemek’in 83. ve 88. dakikalarda attığı gollerle maçtan 6-0 üstünlükle ayrılan taraf oldu.