HABERLER

04.08.2012

FUTBOL

Kartalspor:0 Beşiktaş:1

Futbol Takımımız, hazırlık maçında Kartalspor’u 1-0 yendi.

Siyah-beyazlılarımız, Kartal Stadı’ndaki mücadeleye Cenk, Mehmet Akgün, Sivok, Ersan, Emre, Necip, Hasan, Erkan, Oğuzhan, Mehmet Akyüz ve Kadir Arı ile başladı.
 
İki takımın etkili gözüktüğü ilk bölümler geride kalırken orta sahada hakimiyeti eline geçirmeye başlayan ekibimiz, rakip kale etrafında organize olamadı. Savunmanın arkasına atılan toplarla gol arayan Kartalspor 14. dakikada gole yaklaşsa da fırsattan yararlanamadı. Ev sahibi ekip baskılı oyunu sayesinde siyah-beyazlılarımızın hücuma çıkmasını engellese de ekibimiz 30. dakikada Kadir’le net bir fırsattan yararlanamadı. İlk yarım saatin ardından açılmaya başlayan takımımız, 32. dakikada Oğuzhan’ın pasına hareketlenen Mehmet Akyüz’le gole bir kez daha yaklaştı ancak Kartalspor kalecisi gole izin vermedi. Kanatlardan bindirmeler yaparak gol arayan Kartalspor’un ceza sahası içindeki son vuruşlarında da Cenk gole izin vermeyince ilk yarı golsüz sona erdi.
 
İkinci yarıya McGregor, Escude, Almeida, Hilbert, İbrahim Toraman, Olcay, Veli, Uğur Boral ve Fernandes’i oyuna alarak başlayan takımımız, oyunun tüm kontrolünü ele geçirdi. Fernandes’in taşıdığı toplarla rakip yarı alanda etkili olan takımımız, Almeida ile devrenin hemen başında net bir fırsattan yararlanamadı. Baskılı oyunu neticesinde oyunu rakip yarı alana yıkan takımımız, 66. dakikada Olcay’la bir kez daha gole yaklaştı ancak çerçeveyi tutturamadı. M. Pektemek’le de çok net bir gol şansından yararlanamayan takımımız son dakikada Mustafa Pektemek'in kafa vuruşuyla golü buldu ve mücadele bu golle sona erdi.