HABERLER

24.07.2012

PLAJ FUTBOLU

Beşiktaş Plaj Futbol Takımı Kuruldu

Beşiktaş Plaj Futbol Takımı, Magic Life sponsorluğunda kuruldu ve ilk turnuvasında Şampiyon oldu.

Beşiktaşımız ile Magic Life işbirliğinde Beşiktaş Magic Life Plaj Futbol Takımı kurularak faaliyetine başladı. Takımımız, TFF Plaj Futbol Ligi'nde mücadele edecek.
Toplam 10 oyuncudan kurulu olan Beşiktaş Magic Life Plaj Futbol Takımı'nda 9 sporcumuz Plaj A Milli Futbol Takımı kadrosunda yer alıyor. Takımımızdaki tek yabancı oyuncu olan Leo Koswal da ülkesi Hollanda'nın milli takım formasını giyiyor.

Tamer Ay'ın antrenörlüğünü yaptığı takımımızda Ahmet Şanlıdere, Ayhan Sezer, Barış Terzioğlu, Erhan Eriten, Erkan Anzaflıoğlu, Ferit Yücel Ergün, Leo Koswal, Mutlu Köktaş, Onur Zayim ve Seyit Ahmet Süer yer alıyor. Takımın genel menajerliğini ise Selman Alıcıoğlugil üstlenmekte.

İLK TURNUVADA İLK ŞAMPİYONLUK

Beşiktaş Magic Life Plaj Futbol Takımımız, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Garanti Bankası işbirliğinde düzenlenen TFF Garanti Plaj Futbol Ligi'nin Alanya etabında, ilk kez sahaya çıktı ve Şampiyon olarak Eylül ayında yapılması planlanan Türkiye Şampiyonası finalerine katılmaya hak kazandı.

Plaj futbolunda müsabakalar 1 kaleci ve 4 oyuncudan oluşan 5 kişilik takımla oynanıyor. 12 dakikadan 3 devre olarak oynanan karşılaşmalarda istenildiği zaman oyuncu değişikliği yapılabiliyor.