HABERLER

17.07.2012

GÜNCEL HABERLER

Kombine Kartlarımıza İlgi Büyük

“Şimdi Değilse Ne Zaman” diyen taraftarlarımız, 2012 – 2013 sezonu kombine kartlarına büyük ilgi gösteriyor.

Taraftarlarımız, BJK İnönü Stadyumu Kartal Yuvası 2 nolu mağazamızda bulunan Kombine Kart Merkezi'nden ve 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi’nden satışa sunulan 2012-2013 sezonu kombine kartlarımıza yoğun bir ilgi gösteriyor.
 
Kredi kartına 8 taksit ve peşin ödemelerde %10 indirim imkanından yararlanan taraftarlarımız ayrıca BJK Bonus Card ve Vakıfbank Beşiktaş Taraftar Kart sahiplerine özel +4 taksit fırsatlarından memnun kaldı. Bugün Kombine Kart Merkezi'ne gelerek kombine kart alan taraftarlarımızdan biri de Atilla Polat oldu.
 
Kulübümüzün yaşadığı zorluklardan çıkmanın en önemli yolunun taraftar desteğinden geçtiğini dile getiren taraftarımız Atilla Polat, “Bugün evraklarımı teslim ederek kongre üyeliği için başvurumu yaptım. Bunun yanında takımımıza yeni sezonda maddi ve manevi destek vermek için kombine kartımı aldım. Elimden geldiğince kulübümüzün yaşadığı sıkıntıları atlatması için çorbada tuzum olsun istiyorum. Biz Türkiye’nin en büyük kulübüyüz ve çok güçlü bir taraftar topluluğuna sahibiz. Gün birlik olma günü. Tüm taraftarlarımızı şartlarını sonuna kadar zorlayarak ‘FEDA’ demeye davet ediyorum” diye konuştu.