HABERLER

14.07.2012

FUTBOL

adidas İmzalı Kırmızı Formamız Satışa Çıktı

Futbol Takımımızın yeni sezonunda giyeceği, adidas tasarımı olan “Kırmızı Forma” satışa çıktı.

Beşiktaşımız’ın adidas tarafından hazırlanan 3 farklı yeni sezon formasından ilki olan “Kırmızı Forma”, 14 Temmuz’dan itibaren tüm Kartal Yuvası mağazalarımızda ve adidas satış noktalarında taraftarlarımızın beğenisine sunuldu. Kırmızı forma ilk kez, 20 Temmuz’da Beşiktaşımız’ın Manchester City ile oynayacağı hazırlık maçında giyilecek.

Kırmızı Formanın Anlamı

“Kırmızının Beşiktaş için anlamı siyah ve beyaz kadar güçlüdür. Kırmızı, Türk bayrağını hatırlatır bizlere. Kırmızı formanın taraftarlarımız için de çok kıymetli olacağını düşünüyoruz. Kırmızı forma, asaletiyle göz kamaştırıp, heyecanımızı körükleyecek. Yeni zaferlerimizi kırmızı formamızın ihtişamı ve çekiciliği ile hep birlikte kutlayacağız.”

Formalarda Özel Teknoloji

adidas’ın eşsiz ClimaCool® ve FORMOTIONTM teknolojisi ile futbolcularımız sahada rahat edecek.

Futbol Takımımızın 2012-2013 futbol sezonunda giyeceği formalar, uluslararası adidas tasarım ve teknolojileri uygulanarak hazırlandı.

adidas farkıyla hayat bulan tüm formalarda özel bir kumaş teknolojisi kullanılıyor. adidas’ın ClimaCool® adını verdiği bu teknoloji ile spor sırasında vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılığını artırıyor.

Formalarda kullanılan FORMOTIONTM teknolojisi ise sporcuların doğal hareketlerini destekleyen, performanslarını artıran ve sporun ihtiyaçlarına göre vücudun daha rahat hareket etmesini sağlayan kıvrım ve kesimlerden oluşan bir kumaş teknolojisi. FORMOTIONTM ile mükemmel uyum ve rahatlık, üstün performansla bir arada sunuluyor.