HABERLER

Beşiktaş Dergisi'nden Büyük İşbirliği

Kulübümüz, Beşiktaş Dergisi ve Yavru Kartal Dergisi’nin abonelik ve çözüm ortağı olarak Feda Telekomünikasyon ile iş birliğine gitti.

Beşiktaşımız, gelir kaynağı arayışlarında önemli bir adım daha attı ve çağrı merkezi sektörünün yeni firmalarından Feda Telekomünikasyon ile iş birliğine gitti.
BJK Dergileri Genel Yayın Yönetmeni ve Yazıişleri Müdürü Serpil Kurtay, tarihimizde çok önemli bir yeri olan ve ömrünü Beşiktaşımız’a vakfeden Şeref Bey’in vefat etmeden önceki son sözü olan “Feda”nın, camiamızın değerlerine sahip çıkmasının, zor dönemlerde kenetlenmesinin bir göstergesi olarak önemli bir kampanyaya dönüştüğünü belirtti. Beşiktaşımıza’a katkı sağlamak açısından camiamızın tarihinde hiç olmadığı kadar birbirine kenetlendiğine dikkat çeken Serpil Kurtay, birlikte satışa sunduğumuz, Türkiye’de yayın hayatına ilk başlayan spor kulübü dergisi olan Beşiktaş Dergisi ile dünyanın ve yine Türkiye’nin ilk çocuk spor dergisi Yavru Kartal Dergisi’ne de taraftarımızın her zamankinden daha çok ilgi göstereceğine inandığını kaydetti. Kurtay, taraftarlarımızı, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün sesini kamuoyuna duyuran, röportajlarıyla ilklere imza atan Beşiktaş Dergisi’ne; kulübümüzün geçmişini ve bugününü öğrenen, Beşiktaş kültürü ile büyüyecek ve yeni yetişen nesli Siyah-Beyazlı renklere bağlamak amaçlarıyla yayın hayatını sürdüren Yavru Kartal Dergisi’ne destek olmaya çağırdı.

Kulübümüzün resmi yayın organları Beşiktaş Dergisi ve Yavru Kartal Dergisi’nin abonelik ve çözüm ortağı olan Feda Telekomünikasyon Genel Müdürü Memet Tazegül, Beşiktaş gibi bir camiayla ortak çalışacak olmanın güzel bir birliktelik olduğunu söyleyerek, “Bugüne kadar hizmet verdiğimiz firmalara kazandırdığımız başarı ve katkı giderek tırmanmaktadır. Beşiktaş, halka mal olmuş, tüm dünyanın bildiği saygınlığa ve taraftarlara sahip bir kulüptür. İsteriz ki her iki tarafın da mutluluk duyduğu bu anlaşma bizlere ivme kazandırsın. Fikret Orman ve kulüp yönetiminin geldikleri günden bu yana Beşiktaş için çabalarını, biz de karşılıksız bırakmayacağız. Beşiktaş taraftarları bundan sonra başta dergiler olmak üzere birçok ürünle ilgili bizimle irtibata geçebilir, önerilerini, isteklerini ve şikâyetlerini bizlere bildirirler. İki taraf adına da hayırlı olsun diyorum” dedi. Firma olarak bu iş için çok iyi bir kadro kurduklarını belirten Tazegül, “50 kişilik bir ekip kurduk. Dünyanın neresinden olursa olsun taraftarlarımız bize istedikleri an ulaşabilir, arzularını dile getirebilir. Hiçbir sorun olmaksızın yolumuza devam etmek için tüm şartlar hazır. Bizim istediğimiz taraftarların bu dergilere sahip çıkması” diye konuştu.

Hemen abone olmak için TIKLAYINIZ

Abone olmanın yanı sıra her türlü, görüş, şikayet ve önerilerinizi iletebilirsiniz:

Abone Merkezi:
0 850 480 1903 - 444 00 98

Çağrı merkezi çalışma saatleri:

Hafta içi: 10.00-19.00
Cumartesi: 11.00-18.00

Ayrıntılı bilgi için:
www.bjkdergisi.com

E-Posta:
dergi@bjkdergisi.com   /  info@bjkdergisi.com