HABERLER

09.07.2012

GÜNCEL HABERLER

Kulübümüze Üyelikte 12 Taksit Fırsatı

Kulübümüze üye olmak isteyen taraftarlarımız BJK Bonus Card ve Vakıfbank Beşiktaş Taraftar Kartları ile 12 taksit imkanından yararlanabilir.

Kulübümüzün Garanti Bankası ve Denizbank ile birlikte yürüttüğü BJK Bonus Card ve Vakıfbank ile birlikte yürüttüğü Beşiktaş Taraftar Kart'tan yeni bir fırsat.

Hem Garanti BJK Bonus Card hem de Denizbank BJK Bonus Card hem de Vakıfbank Beşiktaş Taraftar Kart sahibi taraftarlarımız, kulübümüze üye olmak isterlerse 12 taksit imkanından faydalanabilir.

GARANTİ BANKASI BJK BONUS CARD

"BJK Bonus" yazıp 3340'a göndermeniz durumunda Garanti BJK Bonus Card'ınız size ulaştırılacaktır. Kongre üyeliğinde 12 taksit fırsatından yararlanabilirsiniz.

DENİZBANK BJK BONUS CARD

Denizbank BJK Bonus Card sahibi olmak için "BJK" yazıp TC kimlik numaranız ile birlikte 3280'e göndermeniz yeterlidir. Denizbank BJK Bonus Card sahibi taraftarlarımız da kulübümüze üye olmak istediklerinde 12 taksit fırsatından faydalanabilecektir.

VAKIFBANK BEŞİKTAŞ TARAFTAR KART'TAN FIRSAT

Kulübümüz ile Vakıfbank'ın işbirliğinde Beşiktaş Taraftar Kredi Kartı sahiplerine ilk yıl Üyelik Aidatı hediye edilmektedir.

Vakıfbank'ın yeni kampanyasında Beşiktaş Kongre Üyeliği 12 taksitle 1400 TL üzerinden yapılmaktadır. 12 ay boyunca 1.200 TL harcama sözü veren taraftarlarımıza, 120 TL'lik kulüp aidat ücreti hediye edilecektir. 444 0724'den detaylı bilgi alabilirsiniz.

Beşiktaş JK Üyesi olabilmeniz için gereken şartlar için lütfen tıklayınız...