HABERLER

12.06.2012

FUTBOL

Ersan Adem Gülüm Sözleşmesini Yeniledi

Futbolcumuz Ersan Adem Gülüm, yeni sözleşmesini düzenlenen törenle imzaladı.

Ersan Adem Gülüm’ün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde Futbol Komitesi Başkanımız Tamer Kıran yer aldı.
 
Kulübümüzün zor günlerinde Beşiktaşlılık Duruşu'nun ne demek olduğunu gösterip kendisine önerilen yeni şartlarla sözleşme imzalamayı kabul eden Ersan Adem Gülüm, imza töreninde şunları söyledi:
 
“Beşiktaş kulübü benim zor günlerimde hep yanımda oldu. Bu nedenle ben de bana gösterilen ilgiye böyle bir fedakarlık yaparak karşılık vermem gerektiğini düşündüm. Ben Beşiktaşlıyım, kulübümüze yardımım olduysa ne mutlu bana. Beşiktaş zor günlerden geçiyor fedakarlık yapmamız gerekiyor.”
 
İmza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Futbol Komitesi Başkanımız Tamer Kıran, futbolcumuz Ersan Adem Gülüm’ün isteklerini geri çevirmediğini belirterek, “Fedakarlık istedik. Sağolsun bizi kırmadı ve sözleşmesini kulübümüzün lehine olacak şekilde yenilemeyi kabul etti. Özverisi, Beşiktaşlılık duruşu ve FEDA projesine katkıda bulunduğu için kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.