HABERLER

10.05.2012

KAMPANYALAR

KARTALNET 'Süper Final' heyecanına katılanları ödüllendirecek

KARTALNET, ligdeki “Süper Final” heyecanına, taraftarlar için hazırladığı yarışmayla ortak oluyor.

Beşiktaş Jimnastik Kulübünün resmi Facebook sayfalarında düzenlediği yarışmaya katılarak, takımını 4 büyük takım taraftarları arasında 100 bin katılımcıya ilk ulaştıran taraflardan 10’u, takımımızın imzalı yeni sezon formasını kazanacak. (Katılmak için tıklayın)

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET ile ortaklaşa gerçekleştirilen ve süper final öncesinde, dört büyük futbol kulübünün Facebook sayfasında düzenlediği “Stadyum Doldurma Yarışması” ile takımına daha güçlü destek veren taraftarları ödüllendirecek.

Beşiktaş’ın resmi facebook sayfalarına giren taraftarlar, ‘“KARTALNET” butonuna basarak, uygulama sayfasına geçecek. Beşiktaş’ın yıldız futbolcusunun yarışmayla ilgili videosunu izleyen taraftarlar, formu doldurarak sanal tribündeki yerini alacak ve yarışmaya katılmış olacaklar. Beşiktaşlılar, yarışmayı arkadaşları ile paylaşarak takımlarının taraftar sayısının artmasına da katkıda bulunabilecekler.

100 bin taraftara ilk ulaşan futbol kulübünün yarışmacıları arasında yapılacak çekilişle, 10 kişiye imzalı yeni sezon formaları armağan edilecek.

ADSL paketini KARTALNET’e geçiren ya da KARTALNET’e başvuru yapanlar ise çekilişe iki kez katılma hakkı kazanacak.

TTNET SPORNET, takımlara destek oluyor

TTNET’in spor kulüpleri taraftarları için hayata geçirdiği SPORNET tarifeleri ile bugüne kadar toplam 200.000 taraftar, takımının internet hizmetine geçerek takımına destek oldu.

Takımının internet hizmetine abone olan Beşiktaş taraftarı 1903 dakika, takımının kuruluş yılı kadar ücretsiz WiFi dakikası kazanırken, faturaları takımlarının renginde gönderiliyor.

Takımına destek olmak isteyen Beşiktaş taraftarları;

· 444 0 903 KARTALNET Müşteri Hizmetleri’ni arayarak,

· Tüm Türkiye’deki TTNET Satış Noktaları ile www.ttnet.com.tr adresini ziyaret ederek, ‘“KARTALNET” yazıp, 6606’ya SMS göndererek KARTALNET abonesi olabiliyor.