HABERLER

Kamuoyuna Duyuru

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu'ndan açıklama:

Bugünkü (11 Nisan 2012) Vatan gazetesinin spor sayfalarında, sadece Beşiktaşlıları değil kendisine insan diyen herkesi yaralayan bir üslupla bir haber yayınlandı.

Futbol profesyonel bir oyundur; sözleşmeli futbolcuları da Beşiktaş'ın kölesi değil sözleşmeli futbolcusudur. Beşiktaş, her biri saygın bireyler ve iyi ahlaklı sporcular olan futbolcularının 'sahibi' değil, sadece işverenidir. 'Sahibinden satılık' gibi ifadeler, son derece çirkin, geri bir anlayışı yansıtan ifadelerdir. Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak bu ifadeleri kınıyoruz.

Beşiktaş futbol takımı, olanca gücüyle bu hafta sonu başlayacak olan altı maçlık 'Süper Final'e hazırlanırken, olmayan senaryolar ve teklifler üzerinden ve olmayan rakamlar telaffuz edilerek çıkarılan transfer söylentileri, sadece futbolcularımızın ve yönetimimizin değil taraftarımızın da moralini ve konsantrasyonunu bozmaya yönelik olarak değerlendirilmektedir.

Büyük Beşiktaş taraftarı, daha önce defalarca tekrar edilmiş bu acemi yıpratma senaryosuna kanmayacak kadar uyanıktır. Taraftarımızdan her zaman olduğu gibi takımının arkasında durmasını, takımını bu senaryoları da boşa çıkaracak şekilde desteklemesini canı gönülden istiyoruz.

Saygılarımızla

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu