HABERLER

14.03.2012

BASKETBOL

Perşembe Günü Milangaz Arena'da Buluşuyoruz

Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımımızın, Artland Dragons ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu.

FIBA EuroChallenge Kupası Çeyrek Final Play-Off serisinde Almanya’nın Artland Dragons takımı ile karşılaşacak olan siyah-beyazlılarımız, ilk maçını 13 Mart Salı günü Almanya’da, rövanşı ise 15 Mart Perşembe günü saat 19.00'da Milangaz Arena’da oynayacak. İki maç sonrası takımların galibiyet sayılarında eşitlik olması durumunda ise turu geçen takımın belirleneceği 3. maç, 20 Mart Salı günü Almanya’da yapılacak
 
15 Mart Perşembe günü Beşiktaş Milangaz Arena'da oynanacak ikinci maçın bilet fiyatları şu şekilde:
Protokol: 50 TL
Diğer tüm tribünler: 10 TL
 
Beşiktaş Milangaz - Artland Dragons maçının biletleri Biletix'ten satışa çıktı. Biletlerinizi Biletix satış standlarının yanı sıra 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi ve www.biletix.com internet adresinden alabilirsiniz
İnternetten bilet almak için lütfen tıklayınız...

BEŞİKTAŞ MİLANGAZ ARENA'YA ULAŞIM
 
Beşiktaş Belediyesi'ne ait araçlar Zincirlikuyu Metrobüs İstasyonu önünden 17.30 ile 18.30 saatleri arasında ring seferlerle taraftarlarımızı Beşiktaş Milangaz Arena'ya ulaştıracak.


Ayrıca taraftarlarımız 58 A ve 59 B nolu İETT otobüsleriyle Milangaz Arena'ya ulaşabilirler.
 
Maç günü saat 17.25, 17.45 ve 18.05'te Kabataş durağından kalkan ve Beşiktaş - Zincirlikuyu güzergahından Akatlar'a gelen 58A nolu otobüsten Anafartalar Okulu Durağı'nda inmek suretiyle taraftarlarımız Milangaz Arena'ya kısa bir yürüyüş ile ulaşabilirler.
 
Ayrıca maç günü saat 17.30, 18.00 ve 18.40'da Şişli Merkez durağından geçen ve Zincirlikuyu - Levent güzergahından Akatlar'a gelen 59 B nolu otobüsten Spor Kompleksi durağında inmek suretiyle Milangaz Arena'ya yürüyerek ulaşabilirsiniz.
 
Bu alternatiflerin yanı sıra Levent Metro Durağı ve Zincirlikuyu Metrobüs durağından kısa bir taksi yolculuğu ile Milangaz Arena'ya ulaşmak mümkündür.
 
MAÇ SONU FİYAPI İNÖNÜ'YE SERVİS
Basketbol maçımızı izlemek için Beşiktaş Milangaz Arena'ya gidecek olan taraftarlarımız, maç bitiminde 5 adet İETT otobüsü ile Futbol Takımımız'ın Atletico Madrid ile oynayacağı maç için Fiyapı İnönü Stadı'na getirilecek.