HABERLER

14.03.2012

FUTBOL AKADEMİ

U-17 Akademi Takımımız’a Uluslararası Davet

U-17 Akademi Takımımız, Hollanda’da düzenlenecek olan AEGON Future Cup’a katılacak.

Siyah-beyazlılarımız, 7-9 Nisan tarihleri arasında Ajax’ın ev sahipliğinde Amsterdam’da gerçekleştirelecek olan AEGON Future Cup’ta mücadele edecek. İspanya’dan Barcelona, İngiltere’den Manchester United, İtalya’dan Milan ve Almanya’dan Bayern Münih gibi ekiplerin yer alacağı turnuvada Türkiye’yi U-17 Akademi Takımımız temsil edecek.
Konuyla ilgili internet sitemize açıklamalarda bulunan BJK Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar, şunlar söyledi:
“Oyuncularımızın uluslararası organizasyonlarda yaşayacakları deneyimlerin önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu tarz etkinliklerin oyuncularımızı sadece sportif yönden değil, sosyal yönden de geliştireceğine inanıyoruz. Futbolcularımız, Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde top koşturan yaşıtlarıyla tanışacaklar. Yeni oyun anlayışları ve disiplinleriyle karşılacaklar. Görecekleri bu farklılıklar, onlara gelecekteki futbol yaşantıları için vizyon kazandıracak. İlerleyen dönemde diğer Akademi Takımlarımız da bu tarz zorluk derecesi yüksek uluslararası etkinliklerde yer alacak.”