HABERLER

19.02.2012

FUTBOL

Futbolcularımızın Açıklaması

Gençlerbirliği maçında gollerimizi atan oyuncularımız Fernandes, Quaresma ve Almeida açıklamalarda bulundu.

Takımımız'ın ilk golünü atan oyuncumuz Ricardo Quaresma " Maçın ilk yarısında bir çok hata yaptık. Daha sonra gösterdiğimiz performans ile galibiyeti aldık. Bu şekilde takım gibi oynamaya devam edersek, istediğimiz yerde oluruz. Gün geçtikçe daha iyi oluyorum. İstenilen seviyeden uzağım. Oynadıkça form tutuyorum. Sahada oldukça kendime olan özgüvenime ve eski formuma ulaşacağıma inanıyorum. Fernandes'in Galatasay maçında olmaması üzücü. O da son zamanlarda formunun zirvesindeydi. Ancak sonuçta bir derbi. O nedenle Fernandes'in yerine kim oynayacak olursa olsun görevini yerine getirecektir" diye konuştu.

Siyah-beyazlılarımız'ın ikinci golünü kaydeden Almeida ise " Bugün ilk yarıya iyi başlamadık. İkinci yarı hatalarımızı düzelterek iyi bir sonuç aldık. Mağlup durumdayken aldığımız galibiyet takım olmamız yönünde iyi bir sonuç oldu. Antrenmanlarda bir çok pozisyona çalışıyoruz. Gol attığım için mutluyum. Quaresma beni uzun senelerdir tanıyor. Onun atacağı pasları iyi hissedebiliyorum" şeklinde konuştu.

Zorlu mücadelede Beşiktaşımız'ı galip getiren golün sahibi Fernandes de şunları söyledi: "İlk yarıda iyi değildik. İkinci yarı da daha önceden oynadığımız gibi oynadık. Gol attığım ve galip geldiğimiz için mutluyum. Galatasaray maçında oynayamayacağım için üzgünüm. Umarım Galatasaray karşılaşmasından galibiyet ile döneriz."