HABERLER

Beşiktaş:72 Galatasaray:85

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, ligin 11.haftasında karşılaştığı Galatasaray’a 85-72 mağlup oldu.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; Cem Gezinci, Bülent Yılmaz, Deniz Acar, Kaan Dalay ve Ali Alu beşi ile başladı.
Maça tutuk başlayan siyah-beyazlılarımız, konuk ekibin arka arkaya bulduğu sayılarla bir anda 10 sayı geri düştü. Periyot boyunca bir türlü istediği oyunu tutturamayan ekibimiz, ilk periyotu 23-17 geride tamamlandı.İkinci periyota siyah-beyazlılarımız istekli başladı.
Kaan Dalay ve Deniz Acar’ın basketleriyle oyuna denge getiren takımımız, ribaunlarda başarı sağlayamayınca Galatasaray skor avantajını sürdürdü ve devre rakibimizin 47-32 üstünlüğü ile tamamlandı. Oyuna tekrar ortak olmak için rakibine yüklenen siyah-beyazlılarımız, savunmada etkili olamadı. Üçüncü periyotta 19 sayı üretebilen ekibimiz son periyota 67-51 mağlup girdi. Final periyotuna etkili başlayan siyah-beyazlılarımız, peş peşe bulduğu sayılarla farkı 10 sayının altına indirmesine rağmen son dakikalarda toparlanan konuk ekip maçtan 85-72 galip ayrıldı.
Karşılaşmayı, Yönetim Kurulu Üyelerimiz’den Amatör Şubelerden Sorumlu Üyemiz Necip Sever ve Genel Müdürümüz Murat Ülgen tribünden takip etti.