HABERLER

16.01.2012

GÜNCEL HABERLER

Türk Kızılayı'ndan Başkanımıza Plaket

Türk Kızılayı Beşiktaş Şubesi Başkanı Mehmet Nuri Kuriş, Başkanımız Yıldırım Demirören'e plaket takdim etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan  Yönetim Kurulu Toplantısı öncesinde, Türk Kızılayı Beşiktaş Şubesi Başkanı Mehmet Nuri Kuriş öncülüğündeki heyet, Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile bir araya geldi.

Mehmet Nuri Kuriş, Van'da yaşanan depremin ardından yardıma muhtaç olan vatandaşlarımıza  elini uzatan Beşiktaşımız'ın Türkiye'ye örnek olduğunu belirtti. Kuriş, Başkanımız Yıldırım Demirören'e vatandaşlarımız adına teşekür etti ve plaket verdi.

Ziyarette İkinci Başkanımız Metin Keçeli, Genel Sekreterimiz Fahrettin Curoğlu, Muhasip Üye ve Asbaşkanımız Engin Baltacı, Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanımız Ertunç Soğancıoğlu, Basın Sözcüsü, Futbol Komitesi Üyemiz Prof. Dr. Mete Düren, Futbol Komitesi Üyesi, Sponsorluklar, Amatör Şubeler, Yatırımlar ve Derneklerden Sorumlu Üyemiz Doğan Küçükemre, Tesislerden Sorumlu Üyemiz Orhan Saka, Futbol Komitesi Üyemiz Cengiz Zülfikaroğlu, Yönetim Kurulu Üyemiz Sinan Vardar, Basın Danışmanı, İletişimden Sorumlu Üyemiz Mehmet Soysal ile Hukuk İşlerinden Sorumlu Üyemiz Ahmet Akpınar da yer aldı.