HABERLER

13.01.2012

BASKETBOL

Galibiyetin Önemi Büyük

Kadın Basketbol Takımımız’ın Yardımcı Antrenörü Ömer Petorak, Mersin Bş. Bld. maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Kadın Basketbol Takımımız’ın yardımcı antrenörü Ömer Petorak, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Pazar günü oynanacak karşılaşmayı internet sitemize değerlendirdi.
 
Bu maçtan galip ayrılmanın kendileri adına çok önemli olduğunu söyleyen Petorak, “Hedef maçlarımızdan birine çıkacağız. Bu hafta puan cetvelinde altımızda yer alan takımlar da kendi aralarında oynayacaklar. Bu açıdan alacağımız bir galibiyet bize çok şey kazandıracak. Üst sıralara tırmanmak için bu maçtan galibiyetle ayrılmamız gerekiyor” dedi.
 
Mersin Büyükşehir Belediyesi ile ilk yarıda oynanan karşılaşmayı kazandıklarını hatırlatan yardımcı antrenörümüz, “Rakibimiz ilk yarıya oranla daha organize olan, çabuk ve etkili hücum yapan bir ekip oldu. Zor bir takıma karşı oynayacağız” diye konuştu.
 
Mersin’de oynanan karşılaşmalarda taraftarlarımızın her zaman takımlarımızın yanında olduğunu da sözlerine ekleyen Ömer Petorak, “Mersin’de bugüne kadar hiç yalnız kalmadık. Bu maçta da taraftarlarımızın salona gelerek bizleri destekleyeceğini düşünüyorum, onların desteğine ihtiyacımız olacak” ifadelerini kullandı.