HABERLER

05.01.2012

FUTBOL

Futbolcularımızdan Galibiyet Yorumu

Tomas Sivok, Mustafa Pektemek ve Ekrem Dağ, Eskişehirspor maçını değerlendirdi.

Karşılaşmada ilk golümüzü atan Tomas Sivok, maçtan önce Carlos Carvalhal’in bütün takımı Ivesa’nın boyu konusunda uyardığını belirterek, “Hocamız, uzun boylu kalecilerin yerden gelen toplarda reaksiyon zamanlarının uzun olacağını söylemişti. Ivesa bugün çok önemli kurtarışlar yaptı. Ancak golden önceki kornerde topu hem çimlerin ıslaklığından hem de kalecinin zaafından dolayı yere doğru vurursam etkili olacağını düşündüm ve gol oldu. Galibiyetten dolayı çok mutluyuz” diye konuştu.
 
İlk on birde yer almamasının moralini bozmasına izin vermediğini belirten golcü oyuncumuz Mustafa Pektemek, “Formayı kazanmak için mücadele ediyorum. İlk on birde sahaya çıkmayınca üzülüyorum ama bu isyan seviyesine gelmiyor. Moralimi bozmuyorum ve her an oynayacakmış gibi çalışıyorum. Bugün Necip çok güzel bir asist yaptı ve ben de üzerine düşeni yaptım” dedi.
 
Rakibin agresif bir oyunu tercih edeceğini bildiklerini söyleyen Ekrem Dağ ise “İlk dakikalardan itibaren bunu hissettik. Ancak kısa zamanda oyunun kontrolünü kazandık ve 3 puanı aldık. Sivok duran toplarda çok etkili bir isim. Umarım bu şekilde devam eder” ifadelerini kullandı.