HABERLER

04.01.2012

BASKETBOL

Trabzonspor ve Pardubice Biletleri Satışta

Beşiktaş Milangaz'ın Trabzonspor ve BK Pardubice ile oynayacağı maçların biletleri Biletix'te satışta.

Hem ligde hem da EuroChallenge Kupası'nda başarılı bir grafik sergileyen Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, sizleri Trabzonspor ve BK Pardubice karşılaşmalarında Milangaz Arena'ya bekliyor.

Siyah-beyazlılarımız, 4 Ocak Çarşamba günü Beko Basketbol Ligi 13. haftasında Bursa'da Tofaş'ın konuğu olduktan sonra iki önemli sınava çıkacak.

ÖNCE TRABZONSPOR SONRA BK PARDUBİCE

Ligin 14. haftasında Trabzonspor'u 7 Ocak Cumartesi günü saat 15.00'te Beşiktaş Milangaz Arena'da ağırlayacak olan takımımız, yeni yıldaki ilk iç saha maçından galibiyetle ayrılarak zirve tırmanışını sürdürmeyi hedefliyor.

Takımımız, bu zorlu karşılaşmadan 3 gün sonra ise FIBA EuroChallenge Kupası 2. turu K Grubu ilk maçında Çek Cumhuriyeti'nden BK Pardubice ile yine Milangaz Arena'da karşı karşıya gelecek. 10 Ocak Salı günü oynanacak olan bu mücadele saat 20.00'de başlayacak.

TARAFTARLARIMIZDAN DESTEĞİNİ SÜRDÜRMESİNİ BEKLİYORUZ

Anadolu Efes mücadelesinde salonu dolduran ve tezahüratlarıyla galibiyetimizde pay sahibi olan Büyük Beşiktaş Taraftarını, bu iki zorlu maçta da Akatlar'a bekliyoruz.

Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız hem ligde hem de FIBA EuroChallenge Kupası'nda zirve iddiasını sürdürebilmek için sizlerin desteğine ihtiyaç duyuyor.

OYUNCULARIMIZDAN MÜTHİŞ PERFORMANS

Beko Basketbol Ligi'nin lideri Anadolu Efes'i 31 Aralık Cumartesi günü Milangaz Arena'da oynanan maçta 83-76 mağlup eden siyah-beyazlılarımız, Pops Mensah-Bonsu ve Carlos Arroyo gibi yıldız transferlerinin yanı sıra, Zoran Erceg, David Hawkins ve Can Akın'ın son dönemdeki müthiş performanslarıyla taraftarlarımıza heyecanlı ve keyifli anlar yaşatıyor.

BİLETLER BİLETİX'TE SATIŞTA

Her iki karşılaşmanın biletleri de Biletix'ten satışa sunuldu. Biletlerinizi Biletix satış standları, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi ve www.biletix.com internet adresinden alabilirsiniz.

Beşiktaş Milangaz - Trabzonspor maçına internetten bilet almak için lütfen tıklayınız.

Beşiktaş Milangaz - BK Pardubice maçına internetten bilet almak için lütfen tıklayınız.

Bilet fiyatları şöyledir:

Pota Arkaları: 10 TL
Protokol Karşısı: 15 TL
Bench Arkası : 25 TL
Protokol: 75 TL

BEŞİKTAŞ MİLANGAZ ARENA'YA NASIL ULAŞABİLİRSİNİZ?

Taraftarlarımız 58 A ve 59 B nolu İETT otobüsleriyle Milangaz Arena'ya ulaşabilirler.

Kabataş durağından kalkan ve Beşiktaş - Zincirlikuyu güzergahından Akatlar'a gelen 58 A nolu otobüsten Anafartalar Okulu durağı'nda inmek suretiyle taraftarlarımız Milangaz Arena'ya kısa bir yürüyüş ile ulaşabilirler.

Ayrıca Şişli Merkez durağından kalkan ve Zincirlikuyu - Levent güzergahından Akatlar'a gelen 59 B nolu otobüsten Spor Kompleksi durağında inmek suretiyle Milangaz Arena'ya yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Bu alternatiflerin yanı sıra Levent Metro Durağı ve Zincirlikuyu Metrobüs durağından kısa bir taksi yolculuğu ile Milangaz Arena'ya ulaşmak mümkündür.