HABERLER

25.12.2011

VOLEYBOL

Beşiktaş:2 MKE Ankaragücü:3

Beşiktaş Bayan Voleybol Takımımız, ligin 9. haftasında Ankaragücü’ne 3-2 mağlup oldu

Beşiktaş Milangaz Arena’da oynanan karşılaşmaya ekibimiz, Zülfiye, Olena, Maiko, Yeliz, Özlem, Sinem, Pınar(L) ilk altısı ile çıktı.
İlk sete çok hızlı giriş yapan ekibimiz, art arda kazandığı sayılar ile ilk teknik molaya 8-2 önde girdi. Etkili oyununu devam ettiren siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molaya 16-9 önde girdi. Setin devamında rakibinin etkili hücumlarına karşılık veremeyen ekibimiz, farkın azalmasını engelleyemedi. Setin sonlarında tekrar toparlanan siyah-beyazlılarımız, 1. seti 26-24 kazanmasını bildi ve 1-0 öne geçti.
Oyunun ikinci setinde ilk sette olduğu gibi etkili olan siyah-beyazlılarımız, birinci teknik molaya 8-5 önde girdi. Skor üstünlüğünü devam ettiren ekibimiz, ikinci teknik molaya da 16-14 önde girdi ve 2. seti 27-25 kazanarak skoru 2-0 yaptı.
Karşılaşmanın 3. setinin başında başa baş bir mücadele sergilenirken, ekibimiz, ilk teknik molaya 8-7 önde girdi. İki takımın da karşılıklı sayılar bulduğu üçüncü sette ikinci teknik molaya ekibimiz 16-15 önde girmeyi başardı. Setin son bölümlerinde Ankaragücü’nün etkili hücumlarına karşılık veremeyen siyah-beyazlılarımız bu seti 25-20 kaybetti ve skor 2-1 oldu.
4. sete iyi bir başlangıç yapan ekibimiz, birinci teknik molaya 8-6 önde girdi. Skor üstünlüğünü kaybetmeyen siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molaya 16-15 önde girmeyi başardı. Setin son bölümlerinde skor üstünlüğünü koruyamayan ekibimiz, bu seti 25-23 kaybetti ve skor 2-2 oldu.
Karşılaşmanın son setinin başlarında çekişmeli bir mücadele sergilendi ve ekibimiz ilk teknik molaya 8-5 geride girdi. Setin devamında rakibi karşısında üstünlük sağlayamayan siyah-beyazlılarımız  son seti 15-10 kaybederek sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.
Karşılaşmayı Amatör Şubelerden Sorumlu Üyemiz Necip Sever de takip etti.