HABERLER

24.12.2011

GÜNCEL HABERLER

Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı

BJK Divan Kurulu'nun 2011 yılı 3. Olağan Toplantısı bugün yapıldı.

Ceylan InterContinental Otel'de gerçekleştirilen toplantıya Yönetim Kurulu Üyelerimiz, BJK Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Divan Kurulu üyelerimiz ve kongre üyelerimiz katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz, mali konulara, altyapıya değindi ve tahliye edilen Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ile Ahmet Ateş'in başlarını öne düşürecek bir şey yapmadıklarını ifade etti.

Karadeniz, Futbol Takımımız'ın UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu lider olarak tamamlamasının gururunu yaşadığını belirtirken, "Bize bunu yaşatanlara başta yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolculara, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum. Başarılarımızın devamını diliyorum" dedi.

Karadeniz, ayrıca Van depreminde gösterdiği duyarlılıktan ötürü Yönetim Kurulu'na teşekkür etti.

Toplantıda Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanımız Ertunç Soğancıoğlu, mali konularla ilgili üyelerimize ayrıntılı bilgiler verdi. Soğancıoğlu, Başkanımız Yıldırım Demirören'in mali disiplin ve tasarruf tedbirleri ile ilgili genelge yayınladığını belirterek komisyon oluşturulduğunu  ve çalışmaların başladığını ifade etti.

Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Orhan Saka ise tesislerimiz ile ilgili bilgiler sundu.

Serdal Adalı, yaptığı konuşmada görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Divan Kurulu toplantısı raporların müzakere edilmesi ve dileklerin arzı ile sona erdi.